Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele declaraţii ale Alexandrei Dinu după operaţia pe cord deschis a fiului ei

Publicat:

, fosta sotie a fotbalistului , a intrat in direct la emisiunea lui , unde a povestit cum se simte fiul ei, Mario, dupa operatia pe cord deschis pe care a suferit-o de curand.

Aceasta a marturisit ca baiatul ei si al lui este bine acum si ca este fericita ca au reusit sa treaca peste acest incident.

"Mario e foarte bine acum, am reusit sa trecem cu bine peste aceste momente. Suntem acasa, el a iesit de sambata din spital. Mario a dat dovada de curaj si maturitate. Ii sfatuiesc pe toti parintii sa le faca copiilor o electrocardiograma,…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum se simte Ana Baniciu dupa ce a nascut inainte de termen. Tatal ei, Mircea Baniciu, primele declarații despre nepotul sau: “Știți ce frumusețe de baiat este?” EXCLUSIV

11:05, 05.06.2024 - Ana Baniciu traiește cele mai frumoase clipe din viața sa! Vedeta și soțul sau, Edi Kovacs, au devenit parinți pentru prima data, dupa ce medicii stabilisera termenul in data de 12 iunie. Ana a dat naștere unui baiețel perfect sanatos, in cursul zilei de ieri, 4 iunie. Tatal artistei, Mircea Baniciu,…

Garsoniera in care se aflau doi copii, cuprinsa de flacari in Valcea - Minorii au reusit sa iasa din locuinta. Alti cativa locatari, evacuati

16:40, 27.05.2024 - O garsoniera situata intr-un bloc din localitatea Berbesti, judetul Valcea, a fost cuprinsa de un incendiu, luni dupa-amiaza. Primele date arata ca in garsoniera se aflau doi copii care au reusit sa iasa din locuinta.

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa confruntarea din instanța cu Alex Dobrescu. Ar fi incercat sa o intimideze: „E ingrozitor”

14:51, 23.04.2024 - Cristina Cioran susține ca traiește un coșmar din cauza fostului iubit. Vedeta și Alex Dobrescu s-au intalnit astazi in instanța, asta dupa ce ea a solicitat prelungirea ordinului de protecție, solicitare care i-a fost respinsa acum cateva zile.

Primele declarații ale Alinei, mama fetițelor otravite de propriul tata in Spania. Nu a putut sa vorbeasca despre tragedie pana acum: ”l-au iubit...”

15:00, 28.03.2024 - Mama fetițelor otravite in Spania a facut primele declarații! Fiicele ei au fost ucise de propriul tata, in timp ce se aflau la el acasa. Femeia le viziteaza foarte des la mormantul lor și este devastata de suferința. Alina a dezvaluit, pentru presa italiana, ce orori a trait alaturi de soțul ei.

Hamude Dawoud, primele declarații dupa ce s-a casatorit! Ce spune artistul despre femeia care a reușit sa il cucereasca

22:55, 20.03.2024 - Hamude Dawoud face primele declarații dupa ce s-a casatorit, in urma cu doar cateva zile. Artistul vorbește, in exclusivitate, despre femeia care i-a furat inima și a reușit sa il duca in fața ofițerului de stare civila.


Ce parere ai despre aceasta stire?