Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primarii au pornit dihonia în PNL: 'Alocarea de fonduri printr-o HG s-a făcut preferențial'

Publicat:

Primarii au pornit dihotomia in PNL din cauza deciziilor discreționare și preferențiale ale celor care se afla la butoanele financiare de . Mai mulți primari liberali sunt suparați pe premierul și liderul PNL .

Nemulțumirea edililor vine din cauza faptului ca premierul a acceptat sa fie adoptata o hotarare de Guvern propusa de ministrul , Ion Ștefan, prin care urmeaza sa fie acordate fonduri doar anumitor primarii, au declarat surse politice pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Citește și: ȘOC in PSD! Inca un LIDER al partidului a…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Premierul australian, atac dur la Elon Musk: Miliardar arogant/ De unde a pornit scandalul

09:25, 23.04.2024 - Premierul australian Anthony Albanese l-a numit pe Elon Musk un „miliardar arogant”. Politicianul a fost deranjat de faptul ca Musk nu a acceptat sa retraga de pe platforma X imaginile de la atacul dintr-o biserica din Sydney. Elon Musk s-a aparat acuzandu-l pe Albanese de cenzura, noteaza Mediafax.

Ciolacu a primit de la Scholz mingea de la Euro 2024: Pasele intre prieteni merg cel mai bine

15:50, 06.04.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz a ajuns, sambata, la București. Oficialul a fost primit de prim-ministrul Marcel Ciolacu la Palatul Victoria pentru discuții și nu a venit cu mana goala. Premierul a primit cadou mingea oficiala de la Euro 2024.

Ciolacu: Daca nu ajung pensiile la destinatie din cauza grevei la Posta Romana, domnul director va pleca

11:30, 02.04.2024 - Daca pensiile nu ajung la timp la oameni luna aceasta din cauza grevei de la Poșta Romana, directorul va pleca, a declarat Marcel Ciolacu. Premierul a precizat ca a avut o discutie si a transmis ministrului si directorului Postei sa rezolve cat mai rapid problema.

(VIDEO) Ciolacu: Spitalul regional de la Craiova va deservi intreaga regiune de sud-vest a Romaniei

17:45, 21.03.2024 - Spitalul regional de la Craiova va deservi intreaga regiune de sud-vest a Romaniei. In spital se vor putea trata peste 800 de persoane pe zi, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu. Acesta a subliniat ca spitalele regionale de la Iasi, Cluj si Craiova vor insemna „un pas inainte” pentru sistemul de…

SOLUȚII GUVERN Premierul, la discuții cu marii comercianți din Romania

16:06, 20.03.2024 - Prim-ministrul Marcel Ciolacu a discutat marti, la Palatul Victoria, cu reprezentanti ai lanturilor de magazine autohtone si ai distributiei din comertul cu bunuri alimentare... The post SOLUȚII GUVERN Premierul, la discuții cu marii comercianți din Romania first appeared on Informatia Zilei .

Modificari importante la Ordonanța de urgența privind comasarea alegerilor! Primarii sunt vizați

17:50, 08.03.2024 - A inceput ședința de Guvern unde ar trebui sa fie adoptata Ordonanța de urgența privind comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare. Daca la alegerile pentru Parlamentul European PSD și PNL merg pe liste comune, la cele locale fiecare partid va participa pe cont propriu. Sunt modificari importante…

Negocieri CRUCIALE la Guvern: Marcel Ciolacu se intalnește, din nou, cu fermierii și transportatorii care protesteaza de o luna!

13:15, 02.02.2024 - Fermierii din mai multe județe care protesteaza langa București vor avea o noua intalnire cu premierul Romaniei, Marcel Ciolacu și cu ministrul Agriculturii, Florin Barbu. Discuțiile se vor purta la Palatul Victoria, incepand cu ora 13:30. 

Consultari la Guvern despre proiectul Planului de Actiune in domeniul sanatatii mintale

17:45, 31.01.2024 - Seful Cancelariei Prim-Ministrului Alexandru-Mihai Ghigiu si consilierul de stat in Cancelaria Prim-Ministrului,Carmen Orban au participat, miercuri la Palatul Victoria, la consultari privind proiectul Planului de Actiune in domeniul sanatatii mintale, potrivit news.ro.Discutiile au avut loc in cadrul…


Ce parere ai despre aceasta stire?