Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primar din Mureș și fiica lui, morți într-o fosă septică. Amândoi au încercat să-și salveze un vecin

Publicat:

Trei dintre cele patru persoane care au cazut miercuri seara intr-o fosa septica in localitatea mureseana Sarateni au murit. Intre acestea se numara primarul localitații, , de 59 de ani și fiica acestuia, de 32 de ani.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pasiunea fatala a unui tanar: a murit dupa ce ar fi fost mușcat de reptilele pe care le creștea. „A incercat sa se salveze, de aia și-a pus garoul“

20:41, 09.05.2024 - Pasionat de șerpi veninoși, un tanar de 36 de ani din Drobeta – Turnu Severin a fost gasit mort in locuința sa. El se ocupa cu creșterea unor reptile pe care le ținea in acvarii. Este vorba de șapte reptile, intre care doua vipere și un piton.

Tanar gasit mort in casa unde creștea vipere. Bunica victimei: A fost mușcat de n ori. A incercat sa se salveze, de aia și-a pus garoul

20:05, 09.05.2024 - Pasiunea pentru șerpi veninoși i-a adus sfarșitul unui tanar din Drobeta-Turnu Severin. Barbatul in varsta de 36 de ani a fost gasit fara suflare in apartamentul lui, unde creștea șapte vipere. Pe corpul sau au fost descoperite mai multe rani.

Angajați ai unei primarii din Vaslui, morți intr-o fosa septica. „A vrut sa-l salveze pe celalalt și s-au nenorocit amandoi"

16:00, 09.05.2024 - Un barbat si-a dat viata pentru colegul sau, care cazuse intr-o fosa septica, in timp ce facea verificari. A decis sa coboare dupa el, insa ambii au ramas blocati in canal. Mai multe echipaje de interventie au ajuns de urgenta la fata locului și i-au scos, insa cei doi au murit la scurt timp.

Barbat din Alba cu grave afecțiuni psihice, obligat sa plateasca daune morale. A incercat sa omoare un vecin cu toporul

19:00, 31.03.2024 - Barbat din Alba cu grave afecțiuni psihice, obligat sa plateasca daune morale. A incercat sa omoare un vecin cu toporul Un barbat care sufera de grave afecțiuni psihice a fost obligat de Judecatoria Blaj sa plateasca daune morale unui vecin. Motivul: L-a atacat pe acesta cu un topor și era sa il omoare.…

”Nu vreau sa mor”. Ce i-a spus unul dintre tinerii implicați in accidentul din Neamț primului martor. Barbatul a incercat sa ii salveze

17:51, 31.03.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs, duminica, intr-o localitate din Neamț. Trei tineri au murit pe loc, iar alți trei baieți au fost raniți grav. Primul martor care a ajuns, intamplator, la locul tragediei a dezvaluit ce i-a spus una dintre victime. Acesta a facut tot ce a putut pentru a le salva viața.

Ștefania, romanca moarta in incendiul din Italia, a incercat sa ii salveze pe cei trei copii ai ei dintre flacari. Ce a facut, dupa ce apartamentul ei a luat foc

16:25, 16.03.2024 - Au aparut detalii halucinante despre incendiul din Italia. Ștefania, romanca care a murit, a incercat sa ii salveze pe cei trei copii ai ei in momentul inncare a vpzut ca sunt in pericol. Iata ce a facut, duppa ce flacarile i-au curprins apartamentul. Din nefericire, cei patru au murit.

Povestea adolescentului ucrainean patriot devenit o vedeta a propagandei ruse. Cum a incercat familia sa-l salveze

06:45, 06.03.2024 - Denis Kostev avea 16 ani cand a fost luat cu forța din orașul sau natal ocupat de invadatorii ruși Herson și imersat in propaganda rusa despre Ucraina. Familia a incercat sa-l salveze, dar i-au fost puse piedici, relateaza WSJ.

Cum a incercat Toma Caragiu sa se salveze la cutremurul devastator din 1977. Greșeala care i-a fost fatala

12:05, 04.03.2024 - In urma cu 47 de ani, pe 4 martie 1977, la ora 21.22 avea loc unul dintre cele mai mari dezastre de pe teritoriul Romaniei, care a ingropat printre daramaturi aproape 1.600 de oameni, printre care și marele Toma Caragiu, actorul care a facut istorie in teatrul si filmul romanesc.


Ce parere ai despre aceasta stire?