Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

JUDEȚUL SATU MARE Caravana „Împreună hrănim speranța” s-a bucurat de un real succes

Publicat:
JUDEȚUL SATU MARE Caravana „Împreună hrănim speranța” s-a bucurat de un real succes

Colecta de alimente pe care a intreprins-o in Satu Mare impreuna cu partenerii de la a fost un real succes. Datorita marinimiei satmarenilor, in cele trei zile de campanie s-a colectat o tona de alimente neperisabile! The post JUDEȚUL SATU MARE Caravana „Impreuna hranim speranța” s-a bucurat de un real succes first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

JUDEȚUL SATU MARE Eroii din Ardud, Geraușa și Madaras au fost comemorați

13:45, 10.05.2024 - Activitațile din cadrul Programului ”Comemorarea Eroilor Neamului in județul Satu Mare” au fost la a patra ediție, joi 9 mai 2024, in Ardud. The post JUDEȚUL SATU MARE Eroii din Ardud, Geraușa și Madaras au fost comemorați first appeared on Informatia Zilei .

CATEGORII DE ȘOMERI Rata șomajului in județul Satu Mare

08:35, 04.05.2024 - La sfarșitul lunii martie, rata șomajului inregistrata in evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Munca Satu Mare... The post CATEGORII DE ȘOMERI Rata șomajului in județul Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

PIAȚA JUDEȚUL SATU MARE Duminica, comerciantii din Piata Somes au avut parte de dezamagire totala in ceea ce priveste vanzarile

13:15, 02.04.2024 - Ultima duminica a lunii martie fiind pe 31, a coincis in acest an cu Ziua de Paste a Catolicilor si a Reformatilor. The post PIAȚA JUDEȚUL SATU MARE Duminica, comerciantii din Piata Somes au avut parte de dezamagire totala in ceea ce priveste vanzarile first appeared on Informatia Zilei .

IMPADURIRE LA NEGREȘTI-OAȘ Campania “Hai cu noi sa plantezi un copac!” s-a bucurat de un real succes

10:30, 02.04.2024 - Acțiunea de impadurire inițiata de Primaria orașului Negrești-Oaș s-a bucurat de un real succes in randul cetațenilor din "capitala" Țarii Oașului, dar nu numai. Sute de oșeni și-au unit forțele pentru natura, in cadrul Campaniei anuale de impadurire și au facut o treaba minunata.  The post IMPADURIRE…

AMENZI USTURATOARE Fermieri din judetul Arad au otravit involuntare zeci de capriori, cativa iepuri si o vulpe

08:05, 28.03.2024 - Probabil unii dintre dumneavoastra va mai amintiti de scandalul iscat in urma cu mai multi ani, dupa gasirea pe o serie de suprafete agricole din judetul Arad, .... The post AMENZI USTURATOARE Fermieri din judetul Arad au otravit involuntare zeci de capriori, cativa iepuri si o vulpe first appeared…

PROGRAMUL NAȚIONAL DE CADASTRU ȘI CARTE FUNCIARA Inregistrare gratuita a imobilelor in județul Satu Mare

12:51, 12.03.2024 - Procesul de cadastru general este gratuit pentru cetațeni și face parte din Programul Național de Cadastru și Carte Funciara (PNCCF). The post PROGRAMUL NAȚIONAL DE CADASTRU ȘI CARTE FUNCIARA Inregistrare gratuita a imobilelor in județul Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

SIMULARE LA BAC In județul Satu Mare, participarea la simularea la Bac a fost in prima zi de 80,3%

07:17, 06.03.2024 - Incepand de luni, 4 martie, elevii de clasa a XII-a susțin probele scrise ale simularii examenului național de Bacalaureat. The post SIMULARE LA BAC In județul Satu Mare, participarea la simularea la Bac a fost in prima zi de 80,3% first appeared on Informatia Zilei .

TRAFIC SATU MARE 170.000 de mașini și 153.000 de permise sunt in județul Satu Mare

10:26, 04.03.2024 - Adesea, auzim numerosi conducatori auto ca sunt speriati de intensitatea traficului rutier in Satu Mare, in anumite intervale orare, dar si pe o serie de artere de circulatie. The post TRAFIC SATU MARE 170.000 de mașini și 153.000 de permise sunt in județul Satu Mare first appeared on Informatia Zilei…


Ce parere ai despre aceasta stire?