Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prima zi de testare acasă, primele trei cazuri pozitive COVID-19 în rândul elevilor

Publicat:

Prima zi de testare acasa, primele cazuri pozitive Covid-19 in randul copiiilor   Luni, 06 decembrie, a fost prima zi in care parinții și-au testat acasa copiii cu ajutorul testelor Post-ul Prima zi de testare acasa, primele trei cazuri pozitive COVID-19 in randul elevilor apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe gazetadambovitei.ro…  

Sursa articol: gazetadambovitei.ro


Stiri pe aceeasi tema

159 de noi cazuri de Covid in ultima saptamana. Nu au fost raportate decese

13:31, 23.04.2024 - 159 de noi cazuri de Covid in ultima saptamana. Nu au fost raportate decese159 de noi cazuri de Covid au fost inregistrate in Romania in perioada 15-21 aprilie, fara a fi raportate decese, a anunțat, marți, Ministerul Sanatații, anunța Mediafax.

Țara din UE care desființeaza temele obligatorii acasa / Scopul masurii este de a evita 'oboseala cronica' in randul elevilor

04:45, 12.04.2024 - Elevii polonezi nu mai au de facut teme obligatorii acasa, o promisiune a Guvernului proeuropean al lui Donald Tusk in ultimele alegeri, relateaza Euronews.Temele obligatorii acasa au fost desfiintate in cazul elevilor mici, iar in cazul celorlalti sunt facultative.

Ministerul Sanatatii: 315 cazuri noi de persoane infectate cu COVID, in ultima saptamana

13:25, 09.04.2024 - Ministerul Sanatatii: 315 cazuri noi de persoane infectate cu COVID, in ultima saptamanaMinisterul Sanatatii anunta, marti, 315 cazuri noi de persoane infectate cu COVID, in intervalul 1 - 7 aprilie. 69 de persoane sunt internate, trei au murit, anunța Mediafax.

IN MARAMUREȘ – 466 de cazuri de violența domestica in primele 2 luni ale anului

07:35, 05.04.2024 - Violența domestica este o realitate care nu poate fi neglijata și trecuta cu vederea. Ea exista, iar mai nou oamenii legii iau masuri dintre cele mai dure cand au de a face cu astfel de cazuri. Care nu sunt deloc puțin, numai in primele 2 luni ale anului fiind necesara intervenția poliției la 466 de…

Volei. Divizia A1. Doua meciuri acasa pentru cu Stiinta Explorari Baia Mare cu U Cluj la finalul saptamanii

17:35, 22.03.2024 - In acest weekend se disputa primele partide din partea a doua a Diviziei A1 de volei masculin. Știința Explorari va intalni in prima faza a turneului pentru locurile 9-12 (play-out) Universitatea Cluj Napoca, invingatoarea urmand sa fie stabilita dupa sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele…

Polițiștii au montat primele doua brațari electronice de supraveghere in cazuri de violența domestica, in Caraș-Severin

11:35, 23.02.2024 - Primele doua sisteme electronice de supraveghere din județul Caraș-Severin au fost montate in cazul unor barbați cercetați pentru violența domestica. Potrivit IPJ Caraș-Severin, polițiștii din Oțelu Roșu au fost sesizați prin apel 112 de catre o femeie cu privire faptul ca fostul soț a intrat peste…

In China, intrarea in Anul Dragonului s-a sarbatorit cu fast: primele festivitati dupa eliminarea interdictiilor „zero covid”

12:30, 11.02.2024 - China a intampinat sambata Anul Nou Lunar cu festivitati, petreceri si rugaciuni pentru a celebra sosirea dragonului, considerat un simbol al puterii, vitalitatii si norocului in zodiacul oriental.

Cazuri de malarie in randul romanilor care au calatorit recent in Zanzibar

14:15, 30.01.2024 - Patru cazuri de persoane infectate cu malarie au fost inregistrate in ultima luna la Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Tropicale „Dr. Victor Babes", la cetateni romani care au calatorit in Zanzibar.


Ce parere ai despre aceasta stire?