Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prima reacție a Alexandrei, după ce sora ei, Mihaela, a declarat că vrea să plece din Casa Mireselor chiar înainte de nuntă

Publicat:

Dupa ce sora ei, Mihaela, a clacat in direct și și-a anunțat logodnicul ca va fugi din , toata lumea a așteptat cu sufletul la gura reacția Alexandrei, sora ei, și ea fosta concurenta  la "Mireasa pentru fiul meu"!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezon 9, 15 mai 2024. Ștefan și Liviu au avut un conflict. Care a fost motivul. Doamna Iuliana: „Zici ca ești un papițoi”

14:55, 15.05.2024 - Ștefan și Liviu au intrat in conflict. Iubitul Mariei a spus ca nu crede in relația lui Liviu cu Delia, iar iubitul Deliei l-a numit fals pe iubitul mariei. In emisia live de pe 15 mai 2024 doamna Iuliana l-a jignit pe fiul doamnei Viorica.

Mireasa, sezon 9. Ce s-a intamplat, de fapt, intre Ionela și Albert, dupa ce fata a decis sa plece: „In ochii mei s-a reabilitat”

21:50, 30.04.2024 - In emisia live de Mireasa, Caprciile Iubirii de pe 30 aprilie 2024 au fost difuzate imagini care au aratat ce s-a intamplat intre Albert și Ionela in pauza publicitara din timpul galei de vineri, dupa ce fata a plecat din platou și și-a facut bagajele penru a pleca.

Mireasa, sezon 9. Vlad a aflat ce speculații au emis fanii emisiunii dupa ce a vorbit codat in casa. Cum a reacționat Iuliana

13:06, 30.04.2024 - Vlad a vorbit codat in casa Mireasa, iar fanii emisiunii au facut tot felul de speculații. Simona Gherghe i-a spus tanarului la Mireasa: Capriciile Iubirii ca faptul ca nu a explicat clar la ce se referea, a dus la multe speculații pe grupurile emisiunii.

Gabriela Otil a imbracat din nou rochia de mireasa. Cum a aparut sotia lui Dani: „Imi iau revansa! Peisajul este de poveste”

18:45, 22.04.2024 - La mai puțin de un an de la superba nunta organizata pe malul unui lac din apropierea Capitalei, Gabriela Otil a imbracat din nou rochia de mireasa. Superba vedeta a facut furori cu cea mai recenta apariție, iar primul care a reacționat a fost chiar soțul ei. Ce intrebare i-a pus prezentatorul matinalului…

Simona Halep, prima reacție dupa verdictul TAS: „Acuzațiile care mi-au fost aduse au fost scandaloase. Aștept sa revin pe teren”

18:06, 05.03.2024 - Simona Halep (32 de ani) a primit o veste URIAȘA: TAS i-a redus pedeapsa la 9 luni, dupa audierile care au avut loc in perioada 7-9 februarie. TAS a publicat OFICIAL decizia, care a fost in unanimitate 3-0 și care este DEFINITIVA! Sportiva din Romania a oferit o prima reacție dupa cea mai mare victorie…

Mihai Tudose, reacție la decizia PSD București de a o susține pe Firea candidat la Primaria Capitalei

09:50, 28.02.2024 - Organizația PSD București și-a desemnat candidații pentru Primaria Capitalei și primariile de Sector. Gabriela Firea este candidatul propus de PSD București pentru Primaria Capitalei. Citește și: PSD București și-a desemnat candidații in Capitala: Gabriela Firea, candidat la Primaria CapitaleiCoordonatorul…

Sorana Cirstea, reacție instanta dupa revenirea carierei: „Nici nu știu cum am caștigat”

15:15, 22.02.2024 - Sorana Cirstea (33 de ani, 22 WTA) a oferit prima reacție dupa ce a reușit o victorie incredibila cu cehoaica Marketa Vondrousova (24 de ani, 8 WTA) in sferturile turneului de la Dubai, scor 2-6, 7-6 (1), 6-1. ...

Mireasa, sezon 9. Mama lui Dediș nu o place pe Delia. Care e motivul: „Lui ii trebuie o fata simpla!”

12:40, 20.02.2024 - Mama lui Dediș a ținut sa intre in direct și sa-i spuna fiului ca nu i-a placut evoluția lui de pana acum in sezonul 9 Mireasa. Chiar daca a spus ca nu vrea sa-l influențeze, doamna Mihaela a precizat ca nu o place pe Delia.


Ce parere ai despre aceasta stire?