Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prima măsură luată de Daniela Știr, „reporterița” lui Robu care se ocupă de relația primăriei cu operatorii de turism

Publicat:

Va reamintim, tanara liberala a fost numita recent de Robu persoana responsabila din partea primariei care sa țina legatura cu agențiile de turism și ghizii turistici din oraș. Daniela Știr a devenit cunoscuta dupa ce a facut pe reporterița la televiziunea primariei de pe Facebook. Ea coordoneaza de scurt timp și activitatea de pe str. .

Detalii, AICI!

Prima masura luata de tanara liberala a dus la instalarea unei casuțe dedicate promovarii turistice la Targul de Paști din Piața Victoriei, inghesuit anul acesta vizavi de .

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce facem astazi, 14 aprilie 2024, in Timișoara?

04:40, 14.04.2024 - Duminica, 14 martie, puteți merge la un targ de tatuaje, la un spectacol de teatru sau de stand-up comedy, la filme sau la expoziții. Continua Food Truck Festival și Targul de Paști din centru.

Targul de Paști revine in Piața Mare din Sibiu: Cand are loc marea deschidere

17:05, 11.04.2024 - Piața Mare din Sibiu va gazdui, intre 26 aprilie și 7 mai, Targul de Paști 2024. Pe langa produsele artizanale și culinare oferite spre vanzare, targul va cuprinde și un spațiu dedicat copiilor.

Ce facem astazi, 10 aprilie 2024, in Timișoara?

00:06, 10.04.2024 - Miercuri, 10 aprilie, puteți merge la un atelier de colaj creativ pentru femei, la un spectacol de teatru, la o proiecție de film sau la o expoziție de fotografie. Este deschis și Targul de Paști din centrul orașului.

Barbat, prins cand incerca sa fure un utilaj de la Targul de Pasti din Timisoara

09:10, 08.04.2024 - Politistii locali din Timisoara au prins in weekend un barbat care incerca sa fure un transpalet pe care l-a luat din spatele scenei din Piata Libertatii de la Targul de Pasti. „Polițiștii locali aflați in patrulare in noaptea de vineri spre sambata, in jurul orei 01.00, in zona centrala a municipiului,…

Cosmin Tabara, marea impacare cu PNL Timiș. Anunțul de ultima ora a liberalului

17:50, 05.04.2024 - Dupa ce a fost inlaturat de la conducerea PNL Timișoara, viceprimarul Cosmin Tabara a scris pe Facebook ca este vorba de o razbunare a lui Nicolae Robu „in stilul lui «liberal» fața de cine nu il lingușește, e tipica pentru modul sau de a-i indeparta pe toți cei care nu ii sunt slugi”. Astazi, dupa…

Programul „Strazi deschise”, din nou pe Calea Victoriei, incepand din 6 aprilie. Anunțul facut de Nicușor Dan

10:30, 04.04.2024 - Calea Victoriei va redeveni pietonala incepand cu acest sfarsit de saptamana, 6-7 aprilie, in cadrul programului „Strazi deschise”, a anuntat joi, 4 aprilie, primarul general al Capitalei, Nicusor Dan.„Incepe cel mai mare eveniment outdoor din Bucuresti, «Strazi deschise, Bucuresti - Promenada urbana»…

PROGRAM. Se deschide Targul de Paști cu Alaiul Primaverii și un concert extraordinar

14:15, 28.03.2024 - Duminica, atunci cand credincioșii catolici celebreaza Invierea Domnului, la Timișoara se va deschide Targul de Paști. Evenimentul va dura pana in 6 mai, iar Casa de Cultura a Municipiului a pregatit mai multe manifestari.

TARG LA SATU MARE Zeci de copii la Casuța Iepurașului din Centrul Nou

10:20, 24.03.2024 - Targul de Paști din Centrul Nou al municipiului Satu Mare și-a deschis porțile de numai cateva zile, insa atmosfera de sarbatoare a fost animata de zeci de copii de la instituțiile de invațamant. The post TARG LA SATU MARE Zeci de copii la Casuța Iepurașului din Centrul Nou first appeared on Informatia…


Ce parere ai despre aceasta stire?