Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prima declaraţie a Andradei şi a lui Valentin după ce au fugit de la "Mireasă pentru fiul meu": "Nu ne mai întoarcem"

Publicat:

Andrada si Valentin, fosti concurenti la "Mireasa pentru fiul meu", a facut primele declaratii dupa ce au parasit competitia. Într-un live creat pe o retea de socializare cei doi au vorbit cu sustinatorii pentru a-i tine la curent cu ceea ce fac.

Andrada si Valentin se aflau printre concurentii favoriti din casa "Mireasa pentru fiul meu", însa au decis sa fuga acasa, fara sa dea vreo explicatie. "Va pupam si noi! Am fost foarte calmi. Nu ne mai întoarcem la emisiune, nu mai vrem. Poate doar pe 4 daca vor sa ne bage la nunta. O sa ne iubim toata…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezon 9, 17 mai 2024. Andrada a cerut un mesaj din partea fostei iubite a lui Cristian. Ce i-a transmis Antoniei

16:21, 17.05.2024 - Antonia a privit in gala Mireasa de pe 17 mai 2024 un mesaj venit din partea Andradei. Tanara i-a cerut fostei iubite a lui Cristian sa confirme faptul ca ele nu au conversat intr-un live despre Antonia și Cristian.

Mireasa sezon 9, 17 mai 2024. Andrada a primit un mesaj din partea fostei iubite a lui Cristian. Ce i-a transmis Antoniei

16:16, 17.05.2024 - Antonia a privit in gala Mireasa de pe 17 mai 2024 un mesaj venit din partea Andradei. Tanara i-a cerut fostei iubite a lui Cristian sa confirme faptul ca ele nu au conversat intr-un live despre Antonia și Cristian.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Acuzații grave la adresa Antoniei! Care ar fi fost adevaratul motiv pentru care ar fi venit in emisiune iubita lui Cristian Marinescu: ”Sa se vindece de...” / VIDEO

20:11, 15.05.2024 - Antonia a fost pusa la zid de Andrada, dar nu s-a lasat intimidata de acuzațiile grave! Fosta concurenta ar fi aflast informații compromițatoare despre iubita lui Cristian Marinescu, pe care le-a facut publice in cadrul emisiunii. Iata cum se apara Antonia și care ar fi adevarul!

Mireasa, sezonul 9. Valentin i-a povestit Elenei despre o fosta relație. Ce detalii a scos la iveala tanarul

13:30, 05.05.2024 - Valentin a facut confesiuni neașteptate in fața Elenei despre viața amoroasa din trecut. Concurentul din sezonul 9 Mireasa a oferit detalii neștiute despre o fosta relație, iar tanara l-a ascultat cu mare atenție.

Mireasa, sezon 9. Valentin a spus ca i-ar placea sa o cunoasca mai bine pe Luiza din sezonul 8. Ce a spus Iuliana despre Sergiu

12:50, 16.04.2024 - Vizita Luizei in casa Mireasa a starnit curioitațile și reacțiile concurenților din sezonul 9 Mireasa. Valentin a afirmat la Capricii ca i-ar placea ca fata sa vina in competiție pentru a o cunoaște mai bine.

Mireasa sezon 9, 3 aprilie 2024. Elena, dezvaluiri dureroase despre trecut. Cum a reacționat Valentin

15:20, 03.04.2024 - In emisia live de Mireasa de pe 3 aprilie 2024 Simona Gherghe i-a invitat pe Elena și pe Valentin sa meraga alaturi de ea intr-un loc retras, departe de ochii celorlalți concurenți. Motivul a fost difuzarea unui material sensibil cu fata.

Ce loc de munca are acum Andrada de la Mireasa. S-a fotografiat chiar din cabinetul medical, unde le-a aratat tuturor meseria ei

14:15, 31.03.2024 - Andrada de la Mireasa și-a dezvaluit recent o alta fațeta a personalitații sale. O apariție surprinzatoare in lumea medicala a adus lumina asupra unui nou capitol din viața ei: cel de asistenta medicala intr-un cabinet de stomatologie.

Mireasa. Capriciile iubirii. Scandal in casa! De ce s-a enervat Valentin: „Sunt obligat sa spun...” / VIDEO

22:20, 13.03.2024 - Ediția din aceasta seara, de pe data de 13 martie 2024, din casa Mireasa. Capriciile iubirii. a fost una tensionata. A avut loc un adevarat scandal in casa. Valentin s-a enervat foarte tare și „a aruncat” cu vorbele. Iata de ce s-a enervat concurentul, dar și ce marturisiri a facut despre competiție!


Ce parere ai despre aceasta stire?