Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prima apariţie publică după ce şi-a înmormântat tatăl. Artista este împietrită de durere

Publicat:

trece prin clipe grele, dupa ce si-a pierdut tatal in urma cu doar cateva zile. Artista a vorbit la despre drama prin care a trecut, povestind si care au fost ultimele clipe din viata parintelui sau.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soacra lui Tzanca Uraganu este impietrita de durere! Ce mesaj a postat Geta, dupa moartea nepotului ei: „Drum bun...” / FOTO

14:30, 30.04.2024 - Clipe ingrozitoare in familia lui Tzanca Uraganu! Soacra manelistului, Geta, este impietrita de durere de cand nepotul ei a murit. Ce mesaj a postat pe o rețea de socializare in amintirea lui Lucas.

Familia lui Florin, tanarul mort in accidentul din Constanța, impietrita de durere. Baiatul nu obișnuia sa conduca cu viteza: ”El era aruncat din masina”

23:40, 28.04.2024 - Florin s-a stins fulgerator din viața, de ziua lui de nume. Tanarul avea doar 21 de ani și o familie care il aștepta acasa. Cu toții sunt impietriți de durere și nu le vine sa creada ce s-a intamplat. Florin nu ar fi obșinuit sa conduca cu viteza.

Clint Eastwood, apariție publica rara. Secretul din spatele formei fizice de invidiat a actorului și regizorului in varsta de 93 de ani VIDEO

21:45, 17.04.2024 - Imaginile cu actorul și regizorul Clint Eastwood, care a avut o apariție publica rara la evenimentul Reasons for Hope, alaturi de renumitul primatolog Dr. Jane Goodall, au starnit interes in social media, relateaza Mirror.

Mesaj subtil pentru Casa Regala Britanica. Ce a imbracat Meghan Markle la cea mai recenta apariție publica

18:15, 05.04.2024 - Meghan Markle, Ducesa de Sussex, este mai rar vazuta in public de cand a renunțat la indatoririle regale, in 2020. De curand, ea le-a citit copiilor internați la Spitalul din Los Angeles, iar ținuta a starnit reacții in presa internaționala.

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Soția lui Gabi Stangau, prima imagine dupa ce violonistul a fost inmormantat. Diana Berințan, distrusa de durere: „Te iubesc toata viața mea” / FOTO

17:45, 24.02.2024 - Miercuri, Gabi Stangau a fost condus pe ultimul drum. Sute de persoane au mers sa ii aduca un ultim omagiu. Rude, prieteni, dar și oameni simpli l-au plans pe violonist. Soția lui, Diana Berințan, iși revine cu greu din șocul pierderii.

Prima apariție publica a lui Istvan Kovacs, dupa ce a distrus meciul CSU Craiova - Sepsi: „Greșeli au fost, sunt și vor mai fi”

18:35, 14.02.2024 - Istvan Kovacs (39 de ani) a fost prezent la Gala Sportului Romanesc. Arbitrul din Carei a abordat și mai multe subiecte legate de fotbal, fiind prima apariție publica dupa ce a facut praf meciul Universitatea Craiova - Sepsi, scor 3-1.  Istvan Kovacs nu fost delegat in runda cu numarul 25 din Superliga.…

Star Magazin. „Nu mai pot de durere!”. Cristina Spatar se confrunta cu probleme grave. A fost nevoita sa-și anuleze concertele / VIDEO

14:55, 07.02.2024 - In exclusivitate pentru Star Magazin de la Antena Stars, Cristina Spatar a marturisit ca se confrunta cu probleme grave. Artista are dureri, iar de trei saptamani trece prin momente grele. Vedeta a fost nevoita sa-și anuleze concertele. Iata ce a pațit cantareața!


Ce parere ai despre aceasta stire?