Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prigoană nu se mai ascunde. A fost filmat pe Centrul Vechi când îşi săruta noua iubită VIDEO

Publicat:

Zece ani, patru divorturi si sapte luni i-au trebuit lui sa o uite pe si sa-si refaca viata. Daca in urma cu o aproximativ o luna, Prigoana iesea in presa si spunea ca nu poate sta fara mama copiilor lui, ca o iubeste pe si ca doreste sa o recucereasca, acum, potrivit Ring, el a fost surprins in oras cu noua sa iubita, roscata cu care a fost fotografiat recent la mai multe evenimente.

VEZI: Prigoana, cu ochii in lacrimi dupa Bahmuteanu: Te iubesc ca un nebun. Regret tot ce s-a intamplat

Cei…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cum ii crește Adriana Bahmuțeanu pe Maximus și Eduard, copiii ei și ai lui Silviu Prigoana: „Ne facem impreuna regulile, stabilim limitele”

16:56, 31.05.2024 - Adriana Bahmuțeanu are doi copii din mariajul cu Silviu Prigoana, pe Maximus și pe Eduard. Casatorita religios cu Adrian Restivan, vedeta se considera mama și pentru baiatul acestuia, Blake. Despre creșterea și educarea baieților, Adriana Bahmuțeanu a dezvaluit ca a stabilit reguli impreuna cu copiii.…

Acces Direct. Ce ascunde iubita lui Carolin, antrenorul de fitness care a murit in Vinerea Mare. Matușa tanarului, acuzații grave: „La inmormantare...” / VIDEO

21:01, 30.05.2024 - Matușa lui Carolin, antrenorul de fitness care a murit in Vinerea Mare, arunca bomba! Femeia a prins-o pe iubita acestuia cu mața in sac? Matușa tanarului a facut dezvaluiri halucinante la Acces Direct de la Antena Stars.

Adriana Bahmuțeanu, din vacanța direct la perfuzii. Ce a pațit vedeta: „Noroc ca am un soț care ma susține!”

13:40, 21.05.2024 - Adriana Bahmuțeanu și-a ingrijorat urmaritorii, dupa ce a postat pe rețelele de socializare o imagine cu perfuzia in mana. Ulterior, fosta soție a lui Silviu Prigoana a oferit mai multe detalii.

VIDEO. A alta drona deasupra Brailei. Un cetațean a filmat-o și a sunat la 112, dar oamenii legii l-ar fi intrebat „daca a fumat ceva”

19:10, 31.03.2024 - Dupa ce o drona militara s-a prabușit joi in Insula Mare a Brailei, sambata seara, in jurul orei 22:00, un cetațean a surprins imagini cu un al doilea obiect zburator asemanator care survola zona de case din Centrul Vechi, in apropierea Gradinii Mari din orașul Braila. Acesta a declarat pentru debraila.ro…

Jador s-a afișat alaturi de noua iubita, Oana Ciocan! In ce ipostaze romantice s-au filmat cei doi / VIDEO

12:40, 16.03.2024 - Jador iubește din nou! Dupa luni intregi in care a suferit in urma desparțirii de Alexandra Dobbia, iata ca artistul și-a regasit liniștea in brațele altei femei! Cantareațul s-a afișat alaturi de noua cucerire, Oana Ciocan, in ipostaze romantice!

Gestul neașteptat facut de iubitul Oanei Matache in fața tuturor. Camerele de filmat au surprins momentul. „Da, pe timpul meu!”

10:35, 06.03.2024 - Radu Siffredi și iubita lui, Oana Matache, participa impreuna la Power Couple, iar in editia de aseara, cei doi au facut o echipa pe cinste in timpul probelor. Gestul neașteptat al lui Radu Siffredi din ediția 14 Power Couple Romania, de pe 5 martie 2024, care le va schimba multora parerea despre el.In…


Ce parere ai despre aceasta stire?