Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prietenii, despre moartea jurnalistei care s-a aruncat de la etaj: „Era terorizată”

Publicat:

avea doar 25 de ani, era absolventa de Jurnalism și director la Poșta Romana. Dupa o cearta cu iubitul a suferit o depresie. S-a aruncat de la etajul șapte, chiar in fața surorii ei. Apropiații susțin ca era tulburata și speriata.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Unul dintre adolescenții acuzați de moartea unui camionagiu roman, in Belgia, visa sa se faca polițișt: „Fiul meu nu e un criminal”

14:05, 22.05.2024 - Mama unuia dintre adolescenții arestați dupa uciderea unui șofer roman de TIR in Belgia a vorbit despre tragedia la care baiatul a luat parte și spune ca el nu a aruncat de pe pod cu capacul de canal care l-a ucis sambata, 11 mai, pe Gheorghe Tibil. Femeia recunoaște ca și familia ei trece printr-o…

Un student la Medicina s-a aruncat in gol de la etajul 3 al spitalului, dupa o operație 

16:00, 08.05.2024 - Tragedia s-a intamplat dupa ce baiatul a suferit o operație la colon și i s-a pus o punga colectoare. Tanarul era student in anul 2 la medicina dentara. Acesta nu a lasat niciun bilet de adio, iar apropiații nu iși explica moartea subita. Tatal studentului nu a oferit mai multe detalii, s-a limitat…

„Atata straduința iși dadea sa fie acceptata”: Apropiații tinerei care a suferit in 2019 un accident grav, iar ieri s-a aruncat de pe o cladire, deplang moartea Mihaelei

11:45, 18.04.2024 - Prietenii și apropiații Mihaelei Cheptene, tanara de 24 de ani, care a decedat, dupa ce s-a aruncat in gol de la etajul 15 al unui bloc din sectorul Buiucani al capitalei au scris mesaje de condoleanțe, pline de durere, pe pagina de facebook a tinerei.

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.

Mesaje de durere dupa moartea Sarei, adolescenta care a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov. Prietenii ei nu știau cu ce probleme se confrunta: ”Ai fost...”

10:35, 08.04.2024 - O adolescenta de 15 ani a avut un sfarșit tragic. Sara a murit dupa ce a cazut de la etajul 8 al unei cladiri. Moartea ei a lasat multa durere in sufletele prietenilor ei, care nu știau cu ce probleme se confrunta. Pe rețelele de socializare au aparut o mulțime de mesaje de durere.

Tragedie la greva Poștei Romane! Un angajat, care protesta, a murit subit. Colegii sai au intrat in panica

09:55, 03.04.2024 - Un angajat de la Poșta Romana a murit, dupa ce a protestat alaturi de colegii sai. Barbatul s-a stins din viața subit. Moartea lui a starnit panica dintre colegii angajatului, speriați de ce i s-a intamplat. Barbatul era din Tulcea și și-a susținut colegii in lupta pentru dreptate.

Apropiații lui Putin cer reintroducerea pedepsei cu moartea dupa atacul sangeros de la Moscova

20:25, 24.03.2024 - Apropiații lui Putin cer reintroducerea pedepsei cu moartea dupa atacul sangeros de la MoscovaMai multi membri de rang inalt al regimului Vladimir Putin au cerut ridicarea moratoriului privind pedeapsa cu moartea pentru "teroristi", dupa atacul sangeros comis vineri la o sala de concerte de la periferia…

Parlamentul European: Guvernul rus și Vladimir Putin insuși sunt responsabili de moartea lui Alexei Navalnii

08:00, 01.03.2024 - Președintele rus Vladimir Putin poarta „responsabilitatea” pentru moartea politicianului de opoziție Alexei Navalnii, a subliniat Parlamentul European intr-o rezoluție votata joi, transmite France Presse. Parlamentul European, Strasbourg Foto: Jean-Francois Badias / AP / Profimedia „Guvernul rus și…


Ce parere ai despre aceasta stire?