Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prezentatoarea Andreea Chirvasiu, cu câteva luni înainte de a muri: „Ceea ce se întâmplă cu mine în ultimul timp nu este ceva obişnuit”

Publicat:

La numai 32 de ani, realizatoarea TV , „practician in terapia cu Ingeri”, a parasit cele lumesti pentru „un loc desavarsit, unde este multa liniste, unde oamenii nu au apucat sa faca prea mult mizerie”.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Finala pe care n-a anticipat-o nimeni la Roland Garros intre ”David și Goliat” din circuitul feminin

15:50, 07.06.2024 - Ultimul act in turneul feminin de la Roland Garros le va aduce fața in fața, sambata, 8 iunie, pe lidera mondiala Iga Swiatek și pe revelația Jasmine Paolini, o jucatoare care a intrecut toate calculele hartiei pentru prima finala majora din cariera. O finala puțin așteptata inaintea debutului competiției…

VIDEO Prima țara din istoria moderna in care dispar ghețarii

02:10, 05.06.2024 - Incalzirea globala și efectele ei: Ultimul ghetar din Venezuela, in Sierra Nevada de Merida - care avea odinioara o suprafata de 450 de hectare - mai acopera in prezent doar doua hectare, dupa ce in 1910 aceasta tara din America Latina avea sase ghetari in Anzii cordilieri.

Ianis Hagi, anunț despre viitorul sau dupa 0-0 cu Bulgaria! Ce se intampla dupa imprumutul la Alaves

00:00, 05.06.2024 - Ianis Hagi, anunț despre viitorul sau dupa 0-0 cu Bulgaria! De asemenea, a vorbit și despre prestația echipei naționale, de la partida cu selecționata țarii vecine. Partida dintre Romania și Bulgaria s-a jucat pe Stadionul „Steaua” și s-a incheiat cu scorul de 0-0. Ultimul test al tricolorilor, inainte…

(foto) Igor Dodon, cu diplome pentru elevii de la Sadova și Capriana, la ultimul sunet: „Viitorul țarii noastre este in mainile tinerilor”

12:05, 31.05.2024 - Fostul șef de stat, Igor Dodon, a mers astazi, de ultimul sunet, la gimnaziul din satul sau natal, Sadova, precum și la gimnaziul din satul natal al mamei sale, Capriana, unde i-a inmanat diplome de onoare elevilor, care au obținut rezultate remarcabile in anul școlar, care s-a incheiat.

Romanul care spiona pentru Rusia. A aparut o controversa

13:31, 28.05.2024 - Jurnalistul și scriitorul Cornel Ivanciuc   sustine SRI ne-a difuzat „un film cu proști” in cazul romanului arestat pentru spionaj in favoarea Rusiei. Argumentul adus de Ivanciuc: „orice mișcare de tehnica militara este fotografiata din spațiu de rețeaua de sateliți spion din seria Kosmos”. ”Pe 24 mai…

Procesul penal al lui Donald Trump a ajuns in ultimul act. Ce se va intampla in continuare

13:20, 28.05.2024 - Primul proces penal al lui Donald Trump a ajuns la ultimul act, avocații ambelor parți fiind pregatiți marți sa iși expuna pledoariile finale ca jurații sa delibereze și sa dea un verdict care ar putea face istorie, comenteaza CNN.

Real Madrid a terminat la egalitate cu Betis Sevilla. Ultimul meci pe Santiago Bernabeu pentru Toni Kroos - VIDEO

06:00, 26.05.2024 - Echipa spaniola Real Madrid a terminat la egalitate sambata seara, pe teren propriu, scor 0-0, cu Betis Sevilla. MVP-ul partidei a fost desemnat germanul Toni Kroos, aflat la ultima sa aparitie ca jucator pe Santiago Bernabeu, scrie news.ro.

Netanyahu, hotarat sa cucereasca ultimul bastion al Hamasului - Rafah: 'Se va intampla, exista o data'

22:41, 08.04.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat luni ca a fost stabilita o data pentru o ofensiva asupra orasului Rafah care, potrivit Israelului, este unul dintre ultimele bastioane ale Hamas in Fasia Gaza, relateaza AFP, conform AGERPRES.


Ce parere ai despre aceasta stire?