Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Previziune sumbră: Războiul din Ucraina ar putea dura între 50 și 80 de ani

Publicat:

Conflictul dintre Rusia și Ucraina ar putea sa dureze intre 50 și 80 de ani – este previziunea sumbra a fostului director general al Royal United Services Institute din . spune ca incleștarea dintre Rusia și Ucraina ar putea sa se lungeasca pe parcursul secolului, cu perioade de pauza și cu armistiții intermitente și ca nu se va termina pana ca Rusia nu va accepta ca Ucraina are dreptul sa existe și sa fie un stat independent.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia acuza Marea Britanie ca e un „participant de facto” in razboiul din Ucraina

17:01, 17.05.2024 - Ambasadorul rus la Londra, Andrei Kelin, a acuzat vineri Marea Britanie ca este „un participant de facto” in razboiul din Ucraina, pentru ca trimite arme Kievului și furnizeaza informații in timp real, relateaza Sky News. 

Conflictul din Ucraina: Moscova ameninta Londra cu represalii militare

20:55, 06.05.2024 - Rusia a avertizat luni Marea Britanie ca daca Ucraina va folosi arme britanice pentru a ataca teritoriul rus, cum a sugerat ministrul britanic de externe David Cameron, Moscova ar putea riposta prin atacuri asupra instalatiilor si echipamentelor militare britanice amplasate atat in Ucraina cat si in…

Pe masura ce razboiul din Ucraina se prelungește, Rusia incearca sa declanșeze crize in diverse locuri de pe glob, avertizeaza RUSI

16:41, 14.04.2024 - „Rusia folosește metode neconvenționale pentru a-și extinde influența, a evita izolarea și a-și destabiliza și a perturba adversarii – și face progrese in mai multe direcții”, a avertizat un raport al grupului de reflecție al Royal United Services Institute din Marea Britanie (RUSI)

Un oficial avertizeaza ca 2024 este anul in care Ucraina ar putea pierde razboiul

19:40, 13.04.2024 - Fostul comandant al Comandamentului Forțelor Comune din Marea Britanie avertizeaza ca Ucraina ar putea fi infranta de Rusia chiar in 2024. Motivul ar fi ca ucrainenii ajung sa simta ca ”nu mai pot caștiga”.

General britanic: exista un risc serios ca Ucraina sa piarda razboiul cu Rusia in 2024

16:00, 13.04.2024 - Fostul comandant al Comandamentului Forțelor Intrunite din Marea Britanie a avertizat ca Ucraina s-ar putea confrunta cu o infrangere din partea Rusiei in 2024. Generalul Sir Richard Barrons a declarat pentru BBC ca exista un „risc serios” ca Ucraina sa piarda razboiul in acest an. Motivul, spune el,…

Ministrul german al apararii l-a comparat pe Putin cu Hitler: „A spus ca nu se va opri nici dupa ce se termina razboiul din Ucraina”

10:45, 12.04.2024 - Ministrul german al apararii, Boris Pistorius, a comparat razboiul pe care Rusia il poarta impotriva Ucrainei cu anexarea teritoriului Sudeților din Cehoslovacia de catre Germania nazista in 1938 și a avertizat ca Europa trebuie sa se pregateasca de un atac la scara larga al rușilor.

Previziunea sumbra a lui Zelenski: „Ucraina va pierde razboiul, daca Congresul nu ajuta Ucraina”

10:35, 08.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a avertizat, duminica, ca tara sa va pierde razboiul in fata Rusiei daca ajutorul american de 60 miliarde de dolari ramane blocat in Congres, intr-un moment in care Rusia isi intensifica presiunea in estul tarii, transmite AFP.

Rusia raspandește in mod deliberat ideea ca razboiul din Ucraina nu poate fi caștigat pentru a demobiliza Occidentul

11:10, 28.03.2024 - Rusia a lansat o operațiune de informare deliberata pentru a raspandi ideea ca razboiul din Ucraina nu poate fi caștigat din cauza dominației Rusiei pe campul de lupta. Aceasta operațiune este o adevarata strategie a Kremlinului care vizeaza atingerea obiectivului in Ucraina, potrivit ISW.


Ce parere ai despre aceasta stire?