Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PREŢUL MAXIM pe care petroliştii îl pot afişa la pompă. Cum va fi calculat şi când va fi afişat

Publicat:

pentru Reglementare in Energetica (ANRE) va prezenta astazi pretul maxim pe care petrolistii il pot afisa la pompa. Plafonul va fi modificat o data la doua saptamani, tinand cont de cotatiile produselor petroliere la bursele internationale.

Noile preturi la pompa vor trebui afisate miercuri, de la miezul noptii. Nerespectarea plafonului instituit de pentru Reglementare in Energetica va aduce cu sine pedepse dure pentru operatorii de pe piata petroliera.

"O data la doua saptamani, practic, pretul la panou o sa reflecte situatia de pe bursele…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Scandal pe prețul gazelor. Expert: Energocom a cumparat cu 7,24 lei, iar cetațenii au dat 18,07 lei. Afacere neo-moldoveneasca. Reacția ANRE

15:00, 29.03.2024 - O noua analiza a expertului Veaceslav Ionița pe tema gazelor naturale a scandalizat, din nou, societatea. „Gazul in Moldova nu este pur și simplu gaz, el mereu a fost o afacere de „succes”, dar ce s-a intamplat in 2023 va intra cu certitudine in manualele de economie”, afirma Ionița. Expertul se intreaba…

Noile tarife la caldura intra, de astazi, in vigoare: Hotararile ANRE, publicate in Monitorul Oficial

13:40, 21.03.2024 - Noile tarife la energia termica, aprobate de Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica, la 19 martie, intra, de astazi, in vigoare. Hotararile ANRE au fost publicate in Monitorul Oficial.

Prețul la carburanti o ia in sus: ANRE explica de ce sunt influențate scumpirile

11:45, 20.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat prețuri și mai mari la carburanți pentru maine, 21 martie. Totodata, responsabilii vin cu explicații avand in vedere scumpirile, dupa trei saptamani de stabilitate a prețurilor la benzina și de scadere a prețurilor la motorina.

Prețul motorinei coboara sub 22 de lei per litru, maine: Vezi cat va costa benzina

13:16, 12.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 13 martie. Astfel, motorina va fi mai ieftina cu 4 bani, iar prețul benzinei crește cu 1 banuț.

Gazul, mai ieftin de astazi: Noile tarife au intrat in vigoare

09:30, 23.02.2024 - Consumatorii din intreaga țara vor achita mai puțin pentru gaz, de astazi, 23 februarie. Noile tarife, aprobate de Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica, au fost publicate in Monitorul Oficial.

Prețul carburanților in Moldova, in continua creștere

12:25, 21.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat miercuri, 21 februarie, noi prețuri maxime la produsele petroliere principale de tip standard, care vor fi valabile incepind cu 22 februarie. Astfel, prețul maxim al benzinei A-95 va constitui 25,05 lei/litru (+6 bani), iar al motorinei…

Weekend mai scump la pompa: Prețul motorinei creste cu 9 bani. Ce se intampla cu benzina

12:10, 09.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți, pentru acest weekend. Astfel, benzina va fi mai scumpa cu 7 bani, iar prețul motorinei crește cu 9 banuți.

La nordul țarii se va schibma prețul la energie electrica

15:20, 06.02.2024 - Compania Furnizarea Energiei Electrice (FEE Nord) a transmis un demers Agenției Naționale pentru Reglementare in Energetica (ANRE) pentru majorarea tarifului la energia electrica. Conform demersului depus la Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica, consumatorii finali ale caror instalații…


Ce parere ai despre aceasta stire?