Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prețul la cafea va crește, din cauza vremii nefavorabile din Brazilia și Vietnam

Publicat:

Vremea nefavorabilă din Vietnam și Brazilia ar putea duce la o creștere a prețului cafelei. Astfel, datele din piață arată că &"arabica&" ar putea ajunge la patru dolari pe kilogram, informează Agerpres.

Potrivit unei analize de specialitate, prețul cafelei este în creștere, fie că este vorba de cafeaua robusta sau de arabica. Sursa citată precizează că tipul de cafea robusta a fost &"motorul&" acestei mișcări de revenire în ultimele luni.

Vremea nefavorabilă din Vietnam,…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Evoluție modesta pe piața construcțiilor din Cluj. Scade numarul cladirilor rezidențiale autorizate la inceput de an. Creștere ușoara a autorizațiilor de construcție, in februarie.

14:00, 15.04.2024 - Piața construcțiilor rezidențiale din Cluj traverseaza o perioada dificila, in condițiile in care numarul autorizațiilor eliberate in primele doua luni ale anului este in scadere, comparativ cu perioada similara a anului trecut.

PRODUCȚIA LA CAFEA Pretul cafelei robusta, un nou maxim istoric

08:25, 14.04.2024 - Cotatiile la cafea robusta au atins vineri, 12 aprilie, un nou record la bursa de la Londra, pe fondul inmultirii ingrijorarilor ca recolta slaba va provoca un deficit de boabe de cafea, transmite Bloomberg. The post PRODUCȚIA LA CAFEA Pretul cafelei robusta, un nou maxim istoric first appeared on Informatia…

Cafeaua robusta a atins un nou maxim istoric. „Speculatorii fac paralele intre cacao si cafea”

16:31, 12.04.2024 - Cotatiile la cafea robusta au atins vineri un nou record la bursa de la Londra, pe fondul inmultirii ingrijorarilor ca recolta slaba va provoca un deficit de boabe de cafea, transmite Bloomberg.

O creștere de 58% la Bursa de Valori Bucuresti, dar nu vorbim despre acțiunile unei companii

21:25, 02.04.2024 - Piata locala de capital a inregistrat evolutii pozitive in anul 2023, valoarea totala tranzactionata pe piata reglementata a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) si pe Sistemul Multilateral de Tranzactionare (SMT) atingand nivelul de 38,04 miliarde de lei, in crestere cu peste 58% comparativ cu nivelul…

Piața imobiliara din Timișoara, in creștere. Principalul avantaj: motorul economic

11:25, 14.03.2024 - La inceput de an, Timișoara și-a consolidat poziția pe harta imobiliarelor din Romania, atragand tot mai mult atenția cumparatorilor, dar și micilor investitori. Aceasta este concluzia la care au ajuns cei de la Imobiliare.ro, care recent, alaturi de agenți imobiliari, dezvoltatori și investitori s-au…

De la 1 iulie, va urma o alta creștere a prețului carburanților, pe baza actualizarii accizei

10:20, 11.03.2024 - Cresterile de preturi continua sa puna presiune asupra buzunarelor romanilor, iar aceasta tendinta se va mentine si in perioada urmatoare. Noi scumpiri se anunta de la data de 1 iulie, iar milioane de șoferi romani vor trebui sa scoata mai multi bani din buzunar.Soferii romani resimt din ce in ce mai…

Meteorologii anunța o schimbare neobișnuita a vremii. Director ANM: „Nopțile viitoare vor aduce minime in creștere și pozitive in toate regiunile țarii"

18:55, 08.03.2024 - Vremea se anunța intr-o continua schimbare in perioada urmatoare, dupa zilele reci care ne-au surprins. Florinela Georgescu, director in cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), a prezentat vineri, la Antena 3 CNN, o prognoza actualizata des

AROBS incheie 2023 cu o creștere de 43% a cifrei de afaceri. Voicu Oprean: "2023 a fost un an marcat de o piața turbulenta in zona de tehnologie"

11:30, 29.02.2024 - AROBS Transilvania Software (BVB: AROBS), cea mai mare companie de tehnologie listata la Bursa de Valori București, raporteaza o cifra de afaceri de 428 milioane de lei la nivel consolidat in 2023, o creștere cu 43% fața de 2022.


Ce parere ai despre aceasta stire?