Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Președintele Klaus Iohannis, despre soarta educației în pandemie

Publicat:

Președintele Klaus Iohannis s-a intalnit azi cu ministrul Educației Sorin Campeanu și au discutat despre situația din școli dupa repornirea invațamantului offline și despre locul educației in Planul Național de Redresare și Reziliența. Sunt peste 10.000 de școli care funcționeaza cu elevii la școala, 6.000 in sistem mixt. In total, peste 2 milioane de elevi au inceput școalain format fizic de luni, iar restul. din localitațile roșii sau galbene au ramas online”, a spus Klaus Iohannis. „Pandemia nu s-a terminat, din pacate, deși s-au luat masuri”, susține Iohannis. „Cu cat se vor respecta masurile…

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania și susținerea sectorului privat prin PNRR: Din nou pe ultimul loc…

18:20, 23.04.2024 - Un studiu recent elaborat de Parlamentul European a aruncat in lumina o realitate ingrijoratoare: Romania se afla pe ultimul loc in Uniunea Europeana in ceea ce privește susținerea sectorului privat prin Planul Național de Redresare și Reziliența (PNRR). Aceasta concluzie este una care atrage atenția…

PNRR, sa nu ramanem doar cu șansa. Bani sunt, suntem in stare sa ii folosim?

16:55, 19.04.2024 - Europarlamentarul Corina Cretu a declarat, vineri, ca Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR) este o sansa istorica pentru Romania si ca spera ca fondurile alocate sa fie cheltuite pana in anul 2026, astfel incat sa nu fie restituite. „In cadrul Consiliului ECOFIN, ministrii economiei si finantelor…

Corina Cretu: PNRR este o sansa istorica pentru Romania. Sper sa nu ne trezim in 2026 ca nu am folosit banii alocati

16:51, 19.04.2024 - Europarlamentarul Corina Cretu spune ca Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR) este o sansa istorica pentru Romania si ca fondurile alocate trebuie sa fie cheltuite pana in anul 2026, astfel incat sa nu fie restituite.

Deloitte: Romania, printre țarile cu cele mai multe companii interesate sa participe la licitații in proiecte din PNRR 

11:05, 09.04.2024 - Trei sferturi dintre liderii de business din Romania (75%) considera ca reformele și investițiile realizate prin Planul Național de Redresare și Reziliența (PNRR) vor contribui la competitivitatea economiei locale in urmatorii cinci ani, sprijinind afacerile locale sa faca tranziția spre modele operaționale…

Marcel Ciolacu: Din sumele din transa 1 si 2 din PNRR avem consumate pana acum vreo 20%. Asteptam ultimul raport

13:55, 02.04.2024 - Premierul Marcel Cioacu a declarat, marți, ca Romania a consumat pana acum circa 20% din transele 1 si 2 din Planul National de Redresare si Rezilienta, iar cu privire la transa a treia a afirmat ca Guvernul asteapta ultimul raport, dupa vizita oficialului european pentru PNRR, Celine Gauer.

Marcel Boloș, despre reformele fiscale: Taxele și impozitele vor fi modificate din 2025

09:35, 27.02.2024 - Cel care administreaza banii țarii spune ca trebuie luata o decizie asupra modului de impozitare, daca va fi pastrata cota unica sau daca trebuie impus impozitul progresiv. „Anul 2024 a fost anul declarat cu zero impozite si taxe si acest lucru este legiferat in Legea bugetului de stat. Dar angajamentul…

Prețuri mai mici la energie. Pe ce se bazeaza ministrul Economiei, Stefan Radu Oprea

18:45, 16.02.2024 - Romanii vor avea prețuri mai mici la energie, insa pe viitor. O spune ministrul Economiei, Stefan Radu Oprea, care a declarat ca acest lucru este o certitudine, doar daca vom avea investiții in energie. Oficialul a mentionat ca daca vrem sa avem cloud, daca vrem sa avem posibilitatea de a stoca date…

Florin Dragan, rectorul UPT: „La nivel national, numarul de studenți ce vor sa devina ingineri a scazut cu aproape 15% in ultimii zece ani. Asta deși pe piața muncii este o cerere imensa”

10:40, 09.02.2024 - Un raport privind starea invațamantului superior din Romania, realizat de Ministerul Educației, arata ca la facultațile de inginerie erau anul trecut inscriși 75.331 de studenți. In 2014 erau cu 11.000 mai mulți; Deși universitațile tehnice au reușit sa mențina in general cifrele de școlarizare, universitațile…


Ce parere ai despre aceasta stire?