Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Preşedintele iranian Hassan Rouhani spune că restricţiile menite să combată COVID-19 se vor menţine 2-3 săptămâni

Publicat:

Presedintele iranian a afirmat sambata ca masurile de distantare sociala menite sa combata raspandirea noului coronavirus, inclusiv restrictiile de calatorie, se vor mentine doar timp de doua sau trei saptamani, apreciind ca in acest timp criza se va linisti, transmite Reuters, potrivit AGERPRES.

Iranul "trebuie sa faca tot ce este necesar pentru ca productia economica sa revina la normal", a spus Rouhani pe postul public de televiziune.

Vezi și: SONDAJ CURS - Cat de INGRIJORAȚI sunt romanii de evoluția epidemiei de CORONAVIRUS. Ce spun despre intervenția autoritaților…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iranul s-a suparat pe UE din cauza sancțiunilor: „Noi doar ne-am aparat. Ar fi trebuit aplicate Israelului”

10:05, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt „regretabile”, intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de Externe iranian, Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters.

Joe Biden l-a asigurat pe Volodimir Zelenski ca-i va trimite „rapid” ajutoare militare „importante”

23:50, 22.04.2024 - Presedintele SUA Joe Biden a promis luni, in cadrul unei convorbiri telefonice cu omologul sau ucrainean Volodimir Zelenski, ca va trimite „rapid” ajutoare militare „importante” Ucrainei, odata ce Congresul american va adopta definitiv un nou pachet de 61 de miliarde de dolari pentru Kiev, relateaza…

Iranul nu intenționeaza sa riposteze imediat impotriva atacurilor israeliene, susține un oficial iranian

11:06, 19.04.2024 - Un oficial iranian de rang inalt a afirmat pentru agenția de știri Reuters ca „Iranul nu are niciun plan de represalii imediate impotriva Israelului", la cateva ore dupa un atac lansat asupra orașului iranian Isfahan, despre care se spune ca ar fi fost efectuat de Israel, relateaza BBC.

Avertismentul lui Netanyahu, dupa atacul Iranian. Nicio o decizie din exterior

20:10, 17.04.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu a avertizat miercuri ca nimeni din randul partenerilor sai externi nu-i va putea impune ce decizie sa ia cu privire la raspunsul Israelului in urma atacului cu drone si rachete, pe care Iranul l-a efectuat sambata noaptea ca represalii dupa un atac aerian asupra…

Erdogan il considera pe premierul israelian Netanyahu singurul responsabil pentru tensiunile din regiune

20:50, 16.04.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a sustinut marti ca premierul israelian Benjamin Netanyahu si conducerea statului evreu poarta intreaga raspundere pentru escaladarea recenta a tensiunilor din Orientul Mijlociu, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Doua zile de vot anticipat pentru alegerile parlamentare din Coreea de Sud. Ce spera sa obțina președintele Yoon la „ziua judecații”

10:30, 05.04.2024 - Presedintele sud-coreean Yoon Suk Yeol a votat vineri, in prima din cele doua zile de vot anticipat pentru alegerile parlamentare de saptamana viitoare. PD si alte partide de opozitie au descris alegerile ca fiind ”ziua judecatii”, transmite Reuters, preluat de Agerpres.

Israelul a bombardat consulatul iranian din Damasc și a ucis un comandant militar de rang inalt. Teheranul promite „un raspuns dur”

22:05, 01.04.2024 - Avioane de lupta israeliene au lovit luni consulatul iranian din Damasc, iar o sursa de securitate libaneza a declarat pentru Reuters ca un comandant de rang inalt al Corpului Gardienilor Revolutiei iraniene, Mohammad Reza Zahedi, a fost ucis in atac, relateaza Reuters. Iranul a reacționat la scurt…

Cluburile din Premier League au cheltuit cu 88% mai putin in mercato de iarna fata de 2023

15:15, 02.02.2024 - Cluburile din prima liga engleza de fotbal au cheltuit cu 715 milioane de lire sterline mai putin pentru transferul jucatorilor in mercato de iarna 2024, cu 88% mai putin decat in ianuarie 2023, conform analizei Deloitte's Sports Business Group, citata de Reuters. Cluburile de fotbal din Premier…


Ce parere ai despre aceasta stire?