Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Presa naţională acuză blatul lui Petru Movilă cu BZI

Publicat:

Atacat in mod repetat de jurnalistii de la ziarul , deputatul PMP le-a devenit, ulterior, aliat. Redactorul-sef al BZI, , este acum candidat la din partea PMP, filiala condusa de Movila, iar una dintre firmele patronului publicatiei face campanie pentru partidul politicianului iesean. Tot pe filiera Movila, sotia lui Briaur a fost numita in acest an director de cabinet al unui secretar de stat in (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia neaga implicarea in operațiunile de dezinformare de la Paris și acuza presa franceza de „o noua campanie rusofoba” (Politico)

17:56, 05.06.2024 - Oficialii francezi cerceteaza o presupusa implicare a Rusiei intr-un șir de operațiuni de la Paris, la doar cateva saptamani distanța de Jocurile Olimpice. Rusia neaga orice implicare și acuza presa franceza ca a declanșat „o noua campanie rusofoba”. 

(P) VIDEO: Presa naționala lauda investițiile in educație ale primarului Cosmin Andrei

11:00, 24.05.2024 - (P) VIDEO: Presa naționala lauda investițiile in educație ale primarului Cosmin Andrei Cotidianul național Gandul relateaza pe larg programul de investiții pentru modernizarea și dotarea unitaților de invațamant derulat de primarul Cosmin Andrei, iar municipiul Botoșani e prezentat drept orașul cu cele…

Nicolae Robu acuza ca este atacat de 'gherila fritzista'

20:30, 22.05.2024 - Candidatul PNL la Primaria Timișoarei, Nicolae Robu, acuza ca este supus unui adevarat tir de jigniri din partea „gherilei fritziste”, adica a celor care susțin cauza adversarului sau, Dominic Fritz, scrie newstand.ro.

Scandalul dintre Piedone și postul tv Realitatea continua. Edilul acuza ca este urmarit de o 'presa mafiota'

12:56, 18.05.2024 - Candidatul la primaria Capitalei, Cristian Popescu Piedone acuza Realitatea Plus de practici mafiote, precizand ca a fost declanșata o adevarata operațiune impotriva sa. Edilul susține ca au fost sesizați procurorii și a fost chemata o ambulanța acasa la el.

Mișcari importante in presa romaneasca pe ruta Adevarul-Digi24 - Site-ul Digi24.ro va avea un nou redactor șef. Cine va prelua conducerea Adevarul

22:31, 14.05.2024 - Mutare importanta in presa romanesca pe ruta Digi24.ro - Adevarul. Redactorul-sef al publicatiei online pleaca dupa cinci ani in pozitia de sef editorial al site-ului, noteaza paginademedia.ro.

Doua institutii de presa israeliene acuza guvernul israelian ca foloseste inteligenta artificiala pentru a identifica si a lovi tinte in Fasia Gaza

02:45, 06.04.2024 - Doua institutii de presa israeliene acuza guvernul israelian ca foloseste inteligenta artificiala pentru a identifica si a lovi tinte in Fasia Gaza, provocand un numar foarte mare de victime civile, informeaza Rador Radio Romania.

Ucrainenii au atacat cu drone o baza aeriana din Rusia: 6 bombardiere distruse, 8 avariate (presa)

13:15, 05.04.2024 - Ucraina a atacat cu drone o baza aeriana militara din Rusia joi noapte, reușind sa distruga șase avioane și sa avarieze alte opt, potrivit unor din serviciile de informații militare ucrainene, citate de presa din Ucraina, dar și de agențiile de presa internaționale.

„Sunt puternici acești romani” » Ce scria presa din Romania dupa ce „tricolorii” au invins Columbia in '98. Editorial critic al lui Paunescu: „Naționala a luptat mai degraba cu compatrioții”

14:40, 26.03.2024 - In ziua amicalului Romania - Columbia, o intalnire cu accente nostalgice printre fanii „tricolorilor”, Gazeta s-a gandit sa scoata din arhiva reacția din presa vremii la victoria de neuitat reușita in fața sud-americanilor la Coupe du Monde '98. Am invins Columbia la debut, 1-0, dupa o execuție de colecție…


Ce parere ai despre aceasta stire?