Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Presa din Spania a anunțat că antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti a fost demis

Publicat:

Seceta de trofee din acest sezon i-a fost fatala lui Carlo Ancelotti. Conform presei din Spania, italianul a fost demis in aceasta seara de la carma lui Real Madrid chiar de catre presedintele clubului, Florentino Perez. Surprinzator, favorit sa-i ia locul lui Ancelotti este antrenorul lui Napoli, .

Daca anul trecut Real Madrid cucerea cel de-al 10-lea trofeu , cu Ancelotti pe banca, în acest sezon madrilenii au suferit la capitolul trofee.

Lipsa acestora i-a determinat pe șefii Realui sa-l demita pe italian. Președintele clubului, Florentino Perez…

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Napoli, in deriva! Suporterii tuna și fulgera, președintele in pragul unei decizii radicale!

16:25, 21.04.2024 - Aurelio de Laurentiis, patronul lui Napoli, se gandește sa se retraga la vara. Campioana en titre a Italiei a bifat al 10-lea eșec din acest sezon la Empoli (0-1) și se afla pe locul 8 in clasament. Napoli a ajuns umbra campioanei din sezonul trecut. Sambata, la Empoli, a bifat a zecea infrangere din…

Inteligența Artificiala prezice fiecare caștigator al Ligii Campionilor pana in anul 2103, cu rezultate uimitoare!

18:10, 10.04.2024 - Fiindca tot vorbim despre IA, iata și niște previziuni uluitoare pentru lumea fotbalului de elita. Inteligența Artificiala a realizat previziuni pentru fiecare caștigator al Ligii Campionilor pana in anul 2103, dezvaluind viitoare rezultate surprinzatoare. Cluburi ca Arsenal, Bayern Munchen, Manchester…

Barcelona - Napoli, duel tare in returul optimilor de finala din Liga Campionilor

13:20, 12.03.2024 - Barcelona și Napoli se intalnesc marți in manșa secunda a optimilor de finala ale UEFA Champions League. Meciul se joaca pe Estadi Olimpic Lluis Companys, din Barcelona și incepe de la scorul de 1-1, inregistrat in tur. Site-ul oficial UEFA prezinta echipele probabile. Returul incepe practic de la…

Champions League: Barcelona vs Napoli - Duel de totul sau nimic in Catalonia

10:20, 12.03.2024 - Barcelona - Napoli, meci contand pentru mansa a doua a optimilor de finala din Liga Campionilor, este programat, marti, 12 martie, de la ora 22:00, pe Estadi Olimpic Lluis Companys, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Balotelli a comis-o din nou! Italianul a dat foc ghetelor unui coleg dupa ce a aruncat cu petarde in vestiar

21:40, 06.03.2024 - Mario Balotelii (33 de ani) a fost din nou autorul unui moment hilar dupa ce a adus prima victorie a echipei sale, Adana Demirspor, din acest an. Balotelli a marcat unicul gol al victoriei de acasa cu Karagumruk din penalty, in minutul 27. Fostul atacant al lui Inter, AC Milan, Liverpool și Manchester…

Champions League: Napoli vs Barcelona - Echilibru pe San Paolo

10:26, 21.02.2024 - Napoli - Barcelona, meci contand pentru prima mansa a optimilor de finala din Liga Campionilor, este programat, miercuri, 21 februarie, de la ora 22:00, pe Stadio San Paolo, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

VIDEO Campioana Italiei, tot mai departe de locurile de Champions League - Infrangere cu AC Milan

09:50, 12.02.2024 - Napoli, campioana en-titre a Italiei, a pierdut cu 1-0 pe terenul echipei AC Milan și se afla la șapte puncte in spatele echipei de pe locul 4 din Serie A, ultimul care asigura calificarea in Champions League.

Serie A: Milan vs Napoli - Derby de Champions League pe San Siro

08:26, 11.02.2024 - Milan - Napoli, meci contand pentru etapa a 24-a din campionatul Italiei, este programat, duminica, 11 februarie, de la ora 21:45, pe San Siro, si va fi transmis in direct de Digi Sport 3, Orange Sport 2 si Prima Sport 2.


Ce parere ai despre aceasta stire?