Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premierul Tudose a uitat de Autostrada Craiova-Pitești și scoate de la naftalină un proiect al lui Miron Mitrea

Publicat:

Ceruta insistent de americanii de la Ford, șoseaua de viteza dintre Craiova și Pitești este una dintre prioritațile Companiei de drumuri. Nu și ale premierului , care a repus pe tapet Autostrada Comarnic-Brașov.

Legatura rutiera rapida dintre Craiova și Pitești a fost de-a lungul anilor când autostrada, când drum expres, în funcție de cine s-a aflat la conducerea .

Pentru moment, proiectul este facut pentru drum expres, însa cu &"elemente îmbunatațite“, dupa cum spune directorul general al Companiei

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oana Ionița spune ca a fost ceruta in casatorie de Liviu Varciu. Ce legatura exista intre fosta ”bebelușa” și prezentatorul TV

17:55, 09.04.2024 - Oana Ionița a marturisit ca a fost ceruta in casatorie de Liviu Varciu, pe vremea cand era dansatoare in Ibiza. Iata ce declarații neașteptate a facut fosta ”bebelușa” de la Cronica Carcotașilor despre legatura cu prezentatorul TV!

Rareș Bogdan și Mihai Tudose, la BEC: „Nu ne-am jignit”. „Au fost replici, nimeni nu le-a uitat”

13:11, 05.04.2024 - Mihai Tudose și Rareș Bogdan au declarat, vineri, la BEC, unde PSD-PNL a depus lista electorala pentru europarlamentare ca afirmațiile facute unul la adresa celuilalt "nu au fost jigniri", ci doar "replici".

Lista finala a candidatilor PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024

13:25, 04.04.2024 - Lista finala a candidatilor PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024 este deschisa de social-democratul Mihai Tudose. Pe locurile doi si trei se afla Rares Bogdan (PNL) si Gabriela Firea (PSD).

Fudulia lui Mihai Tudose

14:20, 24.03.2024 - Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a comparat AUR si pe  presedintele sau George Simion cu un caine care latra dupa gard și cu care oamenii nu vorbesc. „Dvs. cand mergeți pe strada și latra un caine dupa gard, mergeți și vorbiți cu el?”, a fost raspunsul ironic dat de Mihai Tudose, cand a fost intrebat…

Ciolacu șterge pe jos cu Piedone: Nu are treaba cu proiectele mari. Ce legatura poate sa aiba cu profesorii, Comisia Europeana?

11:16, 21.03.2024 - "Cu cine sa-l compar? Cu Piedone? E un primar de sector foarte bun, atat! Care este perspectiva lui Piedone? Ce oameni coaguleaza el fața de un profesionist ca doctorul Cirstoiu? Ce oameni strange in jurul lui? Cine vine la Piedone dupa ce iese primar? Ce legatura poate sa aiba Piedone cu Comisia Europeana,…

Ciolacu șterge pe jos cu Piedone: Nu are treaba cu proiectele mari. Ce legatura poate sa aiba cu profesorii, Comisia Europeana?

15:25, 20.03.2024 - "Cu cine sa-l compar? Cu Piedone? E un primar de sector foarte bun, atat! Care este perspectiva lui Piedone? Ce oameni coaguleaza el fața de un profesionist ca doctorul Cirstoiu? Ce oameni strange in jurul lui? Cine vine la Piedone dupa ce iese primar? Ce legatura poate sa aiba Piedone cu Comisia Europeana,…

Dupa 35 de ani de promisiuni și amanari se deschide primul drum expres din vestul țarii. Prima inaugurare in an electoral - 19 km de drum de legatura Oradea-Autostrada Transilvania.

13:40, 18.03.2024 - Pana la finalul lunii martie va fi inaugurat primul segment de drum expres pe o distanța de 19 km intre Oradea și Autostrada Transilvania, o „reușita” anunțata de CNAIR in an electoral, dupa 35 de ani de amanari.

Ședința coaliției de guvernare: se vor decide candidaturile pentru Primaria Capitalei si primariile de sectoare

17:10, 14.03.2024 - Liderii coalitiei de guvernare s-au reunit joi dupa-amiaza, la Palatul Victoria, intr-o sedinta in care ar urma sa decida candidaturile pentru Primaria Capitalei si primariile de sectoare, potrivit agerpres.ro. Din partea PSD, alaturi de premierul Marcel Ciolacu, la consultari participa Paul Stanescu,…


Ce parere ai despre aceasta stire?