Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premierul Poloniei apără în PE deciziile de a înăspri legislația anticorupție

Publicat:

Premierul polonez a aparat miercuri ”dreptul” tarii sale de a construi un sistem judiciar ”potrivit propriilor traditii”, in (PE), la Strasbourg, in plin conflict cu UE pe tema unor reforme controversate ale justitiei poloneze, relateaza AFP. El a infruntat, in hemiciclu, o majoritate de eurodeputati ostili, care au indemnat Guvernul polonez sa nu puna in pericol principiile democratice aflate in centrul proiectului european, titreaza News.ro. ”Unitatea in diversitate, aceasta deviza a UE a noastra, nu este un slogan gol”, a tunat seful Guvernului polonez…

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

Comisia Europeana schimba regulile pentru aderare

19:20, 20.03.2024 - Comisia Europeana a propus miercuri ca tarile candidate la aderarea la UE, precum Ucraina, Republica Moldova si cele din Balcanii Occidentali, sa fie integrate blocului comunitar in mod „gradual” si printr-un proces cu masuri „reversibile”, iar in paralel sa fie reformat mecanismul decizional european…

Parlamentul European cere Rusiei sa restituie Tezaurul Romaniei. Rezoluția a fost inițiata de eurodeputații romani

16:26, 14.03.2024 - Parlamentul European a aprobat o rezoluție care solicita Rusiei sa restituie Tezaurul Romaniei, iar Comisia Europeana și Serviciul European de Acțiune Externa vor susține poziția Romaniei in fața Rusiei, imediat dupa ce se reia dialogul politic UE – Rusia, intrerupt din cauza razboiului din Ucraina.…

Parlamentul European dezbate situația tezaurului Romaniei, sechestrat de Rusia

08:31, 14.03.2024 - Comisia Europeana va sustine astazi o declaratie in fata eurodeputatilor pe tema restituirii tezaurului romanesc, insusit ilegal de Rusia in timpul Primului Razboi Mondial. Declaratia Comisiei va fi urmata de o dezbatere, dupa care va fi supusa la vot o rezolutie conexa, conform agendei sesiunii plenare…

Parlamentul European dezbate situatia tezaurului national al Romaniei sechestrat de Rusia

08:26, 14.03.2024 - Comisia Europeana va sustine joi o declaratie in fata eurodeputatilor pe tema restituirii tezaurului romanesc, insusit ilegal de Rusia in timpul Primului Razboi Mondial. Declaratia Comisiei va fi urmata de o dezbatere, dupa care va fi supusa la vot o rezolutie conexa, conform agendei sesiunii plenare…

Parlamentul European dezbate joi situația tezaurului național al Romaniei insușit ilegal de Rusia

07:55, 14.03.2024 - Comisia Europeana va sustine joi o declaratie in fata eurodeputatilor pe tema restituirii tezaurului romanesc, insusit ilegal de Rusia in timpul Primului Razboi Mondial. Declaratia Comisiei va fi urmata de o dezbatere, dupa care va fi supusa la vot o rezolutie conexa, conform agendei sesiunii plenare…

Europarlamentarul Cristian Bușoi, intrevedere cu fostul premier al Italiei, Mario Draghi: 'Am vorbit despre necesitatea unui Acord Industrial in UE!'

19:55, 27.02.2024 - Europarlamentarul Cristian Bușoi, președintele Comisiei ITRE din Parlamentul European, a avut o intrevedere cu Mario Draghi, fost premier al Italiei. Cei doi au discutat despre necesitatea unui Acord Industrial in UE. „Onorat de intalnirea pe care am avut-o in aceasta dupa amiaza, la Strasbourg,…

Romania sta extrem de prost la capitolul mediu, dar ar putea avea noroc. Statele UE cer amanarea drasticelor norme antipoluare

10:41, 18.02.2024 - Pentru a se ține de promisiunea de a atinge un nivel net de poluare zero pana in 2050, UE introduce ținte mult mai drastice pentru reducerea poluarii aerului, care a provocat 253.000 de decese premature in tot blocul comunitar in 2021. Dar statele membre UE insista ca ar mai avea nevoie de o extindere…

Romania sta extrem de prost la capitolul mediu, dar ar putea avea noroc. Statele UE cer amanarea drasticelor norme antipoluare

09:40, 16.02.2024 - Pentru a se ține de promisiunea de a atinge un nivel net de poluare zero pana in 2050, UE introduce ținte mult mai drastice pentru reducerea poluarii aerului, care a provocat 253.000 de decese premature in tot blocul comunitar in 2021. Dar statele membre UE insista ca ar mai avea nevoie de o extindere…


Ce parere ai despre aceasta stire?