Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premierul Poloniei anunţă construcţia unor fortificaţii la frontiera de est

Publicat:

Premierul polonez a declarat simbata ca vor incepe lucrarile pentru intarirea intregii frontiere de est a tarii sale, in contextul unui "razboi hibrid" tot mai intens purtat de tara sa cu migratia ilegala din Belarus, transmite Reuters. El nu a dat detalii despre actiuni sau finantarea alocata, insa a afirmat ca pentru securitatea Poloniei "nu exista limite". "Frontiera polono-be

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Polonia va reintroduce o zona tampon la granita cu Belarus, dupa ce un soldat de la frontiera a fost atacat

13:45, 29.05.2024 - Polonia va reintroduce o zona tampon de 200 de metri la granita cu Belarus la inceputul saptamanii viitoare, a anuntat miercuri premierul Donald Tusk, dupa ce un soldat de la frontiera a fost grav ranit intr-un atac la granita.

Polonia va cheltui doua miliarde de lire sterline pentru a face granița estica de netrecut. Donald Tusk: "Inclusiv un sistem de fortificații"

09:45, 19.05.2024 - Polonia va cheltui doua miliarde de lire sterline pentru a face granița estica de netrecut. Este vorba in special despre frontiera cu Belarus și Rusia. In zona exista deja un gard de mari dimensiuni.

Donald Tusk s-a dezlanțuit: Polonia construiește fortificații la frontiera de Est, fara limita de costuri!

10:50, 12.05.2024 - Polonia va incepe sa lucreze la consolidarea intregii frontiere estice, a declarat premierul Donald Tusk. Legat de costuri, Tusk a spus ca ”atunci cand este vorba de securitatea Poloniei nu vor exista limite”. Premierul polonez Donald Tusk a declarat sambata ca Polonia incepe sa lucreze la consolidarea…

Polonia va construi fortificații la frontiera de est, afirma premierul Tusk

09:25, 12.05.2024 - Polonia va incepe sa lucreze la consolidarea intregii frontiere estice, a declarat premierul Donald Tusk. Legat de costuri, Tusk a spus ca ”atunci cand este vorba de securitatea Poloniei nu vor exista limite”.

Polonia anunța construirea unor fortificații „de-a lungul intregii frontiere estice”

14:16, 11.05.2024 - Premierul polonez Donald Tusk a declarat sambata ca vor incepe lucrarile pentru intarirea intregii frontiere de est a tarii sale, in contextul unui „razboi hibrid” tot mai intens purtat de tara sa cu migratia ilegala din Belarus, transmite Reuters, preluata de Agerpres.

Rusia și Belarus anunța ca vor exersa in comun folosirea armelor nucleare tactice

17:30, 07.05.2024 - Belarus va participa la exerciții militare nucleare tactice comune impreuna cu Rusia, relateaza Reuters. Conform sursei citate, regimul de la Minsk a inceput deja sa faca verificari fața de pregatirea armatei sale de a folosi armele nucleare tactice furnizate de Rusia.

Țarile din Schengen care au reintrodus controale temporare la frontiera. Motivele din spatele acestor decizii

09:20, 07.04.2024 - UE se confrunta cu o crestere a numarului de sosiri legale si ilegale de migranti, motiv pentru care unele state membre au decis sa reintroduca temporar controale la frontiera in ceea ce este in mod normal un spatiu larg de libera circulatie - zona Schengen, scrie Reuters.

Aleksandr Lukasenko a inspectat un batalion de tancuri de la frontiera cu Lituania

11:50, 26.03.2024 - Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko a inspectat un batalion de tancuri de langa frontiera cu Lituania si a dat ordinul ca la orice "provocare" sa se raspunda cu mijloace militare, a anuntat administratia sa marti, pe Telegram, informeaza Reuters, potrivit Agerpres. "Voi spune public: orice…


Ce parere ai despre aceasta stire?