Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premierul i-a cerut lui Toader să închidă subiectul cu aglomeraţia din penitenciare

Publicat:

a fost iar ferm in sedinta de Guvern. Astfel, i-a transmis lui ca va merge in controale pe santierele in care se contruiesc spitale. Tudose a avut un avertisment si pentru : i-a transmis sa inchida subiectul cu aglomeratia din penitenciare, intrucat ne pasc penalitati. a anuntat miercuri, in sedinta de Guvern, ca doua foste unitati militare vor transferate la pentru a fi (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fugarii condamnați nu vor mai avea nicio șansa. Decizie majora luata de Senat. Urmeaza cea finala in Camera Deputaților

18:25, 15.04.2024 - Proiectul de lege initiat de catre Guvern, care reglementeaza modalitatea de stabilire a cheltuielilor judiciare in cazul fugarilor care s-au sustras de la urmarirea penala sau de la judecata, cat si modalitatea de recuperare a cheltuielilor ocazionate de aducerea lor in Romania, a fost adoptat, in…

Fugarii vor plati cheltuielile de aducere in țara

18:00, 15.04.2024 - Fugarii platesc! Senatul a adoptat, luni, in unanimitate, in calitate de prim for sesizat, proiectul de lege initiat de catre Guvern care reglementeaza modalitatea de stabilire a cheltuielilor judiciare in cazul fugarilor care s-au sustras de la urmarirea penala sau de la judecata, cat si modalitatea…

Consilier surprins pe toaleta in plina ședința. A uitat sa inchida camera

12:06, 29.03.2024 - Un consilier local din Brașov a uitat sa inchida camera in timpul unei ședințe pe Zoom și a fost vazut de colegi in timp ce statea…pe toaleta. Incidentul a putut fi observat și de catre cetațenii care erau prezenți online la ședința. Este vorba, mai exact, de Adrian Codreanu, consilier local al Primariei…

Magazinele nu se vor inchide in weekend. Ciolacu: Nu este oportun. Vreau sa inchid subiectul

11:55, 28.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, la inceputul ședinței de Guvern, ca din semnalele primite din randul societatii, rezulta clar ca nu este oportun ca magazinele sa fie inchise in weekend.

Perioada fara amenzi pentru cei care nu folosesc e-Factura, prelungita cu doua luni. Bolos: „Ne-am angajat sa fim flexibili si receptivi la feedback”

19:20, 22.03.2024 - Ministerul Finantelor propune extinderea cu 2 luni a perioadei in care nu se aplica sanctiuni pentru cei care nu folosesc e-Factura, iar ministrul Marcel Bolos anunta ca propunerea va fi adoptata in urmatoarea sedinta de Guvern, relateaza News.ro."Am propus extinderea cu 2 luni a perioadei in care nu…

Candidatul Coaliției pentru Primaria Generala, fața in fața cu Firea. Ședința cu liderii Coaliției la Guvern

11:25, 19.03.2024 - La ședința cu liderii organizațiilor din București, unde participa Gabriela Firea și Sebastian Burduja, a fost adus și medicul Catalin Cirstoiu, potrivit informațiilor „Adevarul”, președinții PNL și PSD explicand decizia desemnarii unui independent pentru alegerile din 9 iunie.

Iordanov nu a fost la ședința de Guvern de astazi: „Decizia de demisie a fost luata de PAS cu Dorin Recean și este una politica”

16:10, 13.03.2024 - Iordanca-Rodica Iordanov a venit cu o reacție, dupa demisia de la Ministerul Mediului. „Este o decizie politica pe care a luat-o partidul cu domnul Recean impreuna și cu asta mergem inainte”, a declarat Iordanov pentru AGORA . La scurt timp, fosta ministra a venit cu un mesaj și pe pagina sa de facebook.


Ce parere ai despre aceasta stire?