Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PREMIERE DE WEEKEND "Dirty Grandpa" și "The 5th Wave" pe afișul sfârșitului de săptămână în cinematografele din SUA

Publicat:

Comedia "", cu , și thrillerul apocaliptic "The 5th Wave" se numara printre premierele acestui sfarșit de saptamana in cinematografele americane, relateaza vineri EFE.

De Niro continua sa-și exploateze latura comica și este protagonistul comediei "", un film în regia lui în care îl are ca partener de aventuri pe . Subiectul acestei comedii pline de situații hilare se axeaza asupra unei calatorii în Florida a bunicului (De Niro) cu nepotul sau (Efron) în timpul…

Citeste articolul mai departe pe AgerPres.ro…  

Sursa articol: AgerPres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ediție speciala iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. A fost ales președintele juriului. Delia: „S-a votat de frica”

22:50, 12.05.2024 - In aceasta ediție cu totul speciala a emisiunii iUmor va fi ales Președintele Juriului, telespectatorii vor putea urmari o serie de momente speciale, puse in scena de vedete autohtone, inspirate din politica romaneasca.

Ana Bogdan si Lesia Turenko deschid intalnirea Romania - Ucraina, din Billie Jean King Cup

20:35, 11.04.2024 - Jucatoarea romana de tenis Ana Bogdan o va infrunta pe Lesia Turenko in primul meci de simplu al intalnirii dintre echipele Romaniei si Ucrainei, vineri, la Fernandina Beach (Florida), in calificarile Billie Jean King Cup.

Simona Halep nu poate juca pentru Romania in meciul cu Ucraina, din Billie Jean King Cup. Precizarile FR Tenis

17:15, 30.03.2024 - Federatia Romana de Tenis anunta ca Simona Halep nu va putea fi prezenta alaturi de echipa Romaniei la viitoarea confruntare din Billie Jean King Cup, impotriva echipei Ucrainei, care va avea loc la in Fernaninda Beach (Florida, SUA), pe zgura, in perioada 12-13 aprilie, potrivit news.ro. Din cauza…

Magazinele nu se vor inchide in weekend. Ciolacu: Nu este oportun. Vreau sa inchid subiectul

11:55, 28.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, la inceputul ședinței de Guvern, ca din semnalele primite din randul societatii, rezulta clar ca nu este oportun ca magazinele sa fie inchise in weekend.

VIDEO Meciuri atractive in optimile feminine - Rezultatele zilei la WTA Miami

10:45, 24.03.2024 - Turneul WTA de la Miami a ajuns parțial in faza optimilor (multe dintre meciuri au fost amanate din cauza ploii), iar nume importante dintre favorite se afla deja in turul patru al competiției din Florida.

Miami Open. Revanșa Simonei Halep

08:10, 19.03.2024 - Intoarcerea Simonei reediteaza o revenire celebra. Se intampla acum aprope 30 de ani, tot in America. A fost un moment care a marcat profund istoria sportului. Partida cu Paula Badosa din deschiderea turneului de la Miami va fi in atenția intregii lumi. Iar semnificația acestei confruntari transcende…

„Aduceti-ne pacea, domnule presedinte”. Viktor Orban s-a intalnit cu Donald Trump și i-a cerut sa revina la Casa Alba

13:41, 09.03.2024 - Premierul Ungariei Viktor Orban s-a intalnit vineri seara, in Florida, cu Donald Trump, caruia i-a spus ca il sprijina in incercarea sa de a reveni la Casa Alba si ca numai el poate aduce pacea in Ucraina.

Viktor Orban spune ca nu intrevede o ieșire din razboiul din Ucraina și ca „timpul lucreaza in favoarea Rusiei”

11:00, 03.03.2024 - Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat ca faptul ca nu se intrevede nicio ieșire din razboiul din Ucraina blocheaza politica europeana, adaugand ca el crede ca o continuare a conflictului „va aduce succes Rusiei”, relateaza agenția maghiara de presa MTI, citata de News.ro.„Daca cineva crede ca…


Ce parere ai despre aceasta stire?