Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Povestea cutremurătoare a dansatoarei Andreea, fosta iubită a lui Liviu Vârciu. S-a pocăit

Publicat:

Pe vremea când facea parte din trupa de dans a Deliei, Andreea era curtata de foarte mulți burlaci din showbiz. Dupa relația cu Liviu Vârciu ea a decis, însa, sa își schimbe radical viața.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, in care a investit o suma considerabila

07:45, 23.04.2024 - Cum arata casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, in care a investit o suma considerabila Continue reading Cum arata casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, in care a investit o suma considerabila at Tabu.

Crima de la Timișoara. Mirel a cerut arest la domiciliu, dupa ce a ucis-o pe Andreea, studenta la medicina

18:30, 17.04.2024 - Avocatul lui Mirel Dragomir , tanarul de 23 de ani care si-a ucis, din gelozie, iubita, studenta la Facultatea de Medicina din Timisoara, la fel ca el, a cerut instantei plasarea sub arest la domiciliu a clientului sau din motive medicale. Mirel Dragomir ar fi suferit o operatie la inima in copilarie,…

Detalii șocante! Mirel, ucigașul studentei de la Medicina și-ar fi lovit și fosta iubita: Se purta ca și cum era proprietatea lui! - Andreea, inmormantata joi

13:05, 28.03.2024 - Mirel, ucigașul studentei de la Medicina și-ar fi lovit și fosta iubita: Se purta ca și cum era proprietatea lui! - Andreea, inmormantata joiApar noi detalii șocante despre Mirel, individul care a ucis-o pe Andreea, tanara studenta de la Facultatea de Medicina din Timișoara. Vestea i-a șocat pe locuitorii…

Mirel, criminalul care a ucis-o pe Andreea in Timișoara, ar fi fost agresiv și cu fosta lui iubita. Apropiații lui, dezvaluiri terifiante: ”Era proprietatea lui”

10:36, 28.03.2024 - Au aparut informații halucinante despre criminalul din Timișoara! Mirel ar fi fost agresiv și cu fosta lui iubita, fața de care ar fi avut un comportament care a speriat-o. Apropiații criminalului care a ucis-o pe Andreea au facut dezvaluiri ingrozitoare.

Irinel Columbeanu, despre fosta iubita: „Aș vrea sa o invit in alte locuri pe Oana, nu unde stau eu acum”

22:00, 26.03.2024 - Printre femeile care au trecut prin viața lui Irinel Columbeanu se numara și Oana Cojocaru, o bruneta mai tanara decat el cu 40 de ani, alaturi de care fostul milionar de la Izvorani s-a afișat de multe ori la evenimente mondene și la shopping, potrivit Click!.

Cuza, gest neașteptat pentru Ramona Olariu in platoul de la „Neatza cu Razvan și Dani”. Ce a facut pentru fosta iubita

16:20, 08.03.2024 - Cuza a apelat la un gest neașteptat fața de fosta lui iubita chiar in platoul de la Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru a fost surprinsa de „cadoul” pe care l-a primit de la colegul sau de Ziua Femeii.

A trecut dau nu Babs peste desparțirea de Dorian Popa?! Fosta iubita a vloggerului a raspuns celei mai mari curiozitați: ”Dezamagirea care...” / FOTO

18:10, 03.03.2024 - Dupa cateva luni de la separare, Claudia Iosif a dezvaluit daca mai sufera sau nu din cauza desparțirii de Dorian Popa! Fosta iubita a vloggerului a raspuns celei mai mari curiozitați, iar mesajul ei i-a pus pe fani pe ganduri. Ce s-ar fi intamplat, de fapt, intre cei doi.

Pedeapsa primita de un barbat care i-a ucis pe fosta sa iubita și noul ei partener. Criminalul a chemat vecinii sa vada cadavrele

17:25, 01.03.2024 - Un barbat din Marea Britanie care, intr-un atac „feroce și nemilos", și-a injunghiat mortal fosta partenera, l-a ucis pe barbatul cu care aceasta se intalnea și a violat o femeie aflata in locuința in care a avut loc masacrul a fost condamnat la inchisoare pe viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?