Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

POVESTEA CELOR DOI SAVANȚI ȘI DESTINUL LOR Iubirea radioactivă dintre Marie Curie și Pierre Curie

Publicat:
POVESTEA CELOR DOI SAVANȚI ȘI DESTINUL LOR Iubirea radioactivă dintre Marie Curie și Pierre Curie

Ei nu doar ca lucrau impreuna, ci și impartașeau o viața personala plina de dragoste și armonie. Intr-un moment in care echilibrul intre viața profesionala și cea personala era dificil de realizat, cei doi au reușit sa creeze un mediu in care ambele aspecte sa prospere. The post POVESTEA CELOR DOI SAVANȚI ȘI DESTINUL LOR Iubirea radioactiva dintre și first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

ORGANIZAREA CASEI Strategii eficiente pentru a-ți ușura viața de zi cu zi in propria casa

09:56, 23.05.2024 - Intr-o lume agitata, locuința noastra ar trebui sa fie sanctuarul de pace și confort, o oaza de relaxare care ne aduce liniștea sufleteasca de care avem nevoie. The post ORGANIZAREA CASEI Strategii eficiente pentru a-ți ușura viața de zi cu zi in propria casa first appeared on Informatia Zilei .

PANTOFI SPORT Cum ne alegem corect pantofii pentru alergat

13:06, 18.05.2024 - “Am uitat cum se alearga!” Sunt cuvinte foarte des intalnite! Cu toții știm ca, pentru a avea un stil de viața sanatos, trebuie sa facem exerciții regulat, va asigur ca nu exista eficiența mai mare cand vorbim despre o viața sanatoasa.  The post PANTOFI SPORT Cum ne alegem corect pantofii pentru alergat…

PELICULA CINEMATOGRAFICA Se va produce un film despre viața lui Frank Sinatra

11:40, 01.05.2024 - Martin Scorsese iși reia planurile de a realiza un film despre viața lui Frank Sinatra. The post PELICULA CINEMATOGRAFICA Se va produce un film despre viața lui Frank Sinatra first appeared on Informatia Zilei .

CINEMATOGRAFIE Realitatea Jurassic Park prinde viața

08:05, 10.04.2024 - Realitatea depașește ficțiunea! Jurassic Park devine o posibilitate reala, datorita Inteligenței Artificiale. The post CINEMATOGRAFIE Realitatea Jurassic Park prinde viața first appeared on Informatia Zilei .

ECHILIBRU IN VIAȚA Țara care asigura un echilibru intre cariera și viața personala

12:50, 08.04.2024 - Echilibrul intre viața profesionala și cea personala este considerat adesea cheia pentru un stil de viața sanatos și pentru bunastarea psihologica. De aceea, nu este surprinzator ca pentru cei care iau in considerare o mutare internaționala, .... The post ECHILIBRU IN VIAȚA Țara care asigura un echilibru…

MISTERUL LUI MARIN CEAUȘESCU O privire in viața și destinul lui Marin Ceaușescu, omul politic obscur din umbra

10:35, 07.04.2024 - Marin Ceaușescu avea 74 de ani cand s-a spanzurat. The post MISTERUL LUI MARIN CEAUȘESCU O privire in viața și destinul lui Marin Ceaușescu, omul politic obscur din umbra first appeared on Informatia Zilei .

TEHNICI DE DEZVOLTARE Dezvoltarea personala și timpul pe care ni-l dedicam noua inșine

19:50, 27.03.2024 - Atunci cand ne gandim la o viata implinita e posibil sa ni se indrepte gandurile spre vreo reteta minune care sa ne ofere si garantia ca asa va fi viata noastra daca le punem toate cap la cap si respectam cele scrise in reteta.  The post TEHNICI DE DEZVOLTARE Dezvoltarea personala și timpul pe care…

BIOGRAFIE Nicolae Manolescu, președintele Uniunii Scriitorilor din Romania, a incetat din viața

13:05, 25.03.2024 - Autor al consacratei „Istorii critice a literaturii romane” – despre cinci secole de literatura, Manolescu a murit dupa ce recent a facut o criza cardiaca. The post BIOGRAFIE Nicolae Manolescu, președintele Uniunii Scriitorilor din Romania, a incetat din viața first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?