Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pot oare fi obligați moldovenii să se vaccineze – expert

Publicat:

CHIȘINAU, 6 iul – Sputnik. Medicii spun ca astazi in Moldova 12% din populație și-a administrat vaccinul impotriva coronavirusului. Este suficient acest lucru pentru formarea imunitații colective sau ar trebui sa ne așteptam ca statul va aplica masuri administrative? Aceasta problema a fost discutata in studioul Sputnik Moldova cu specialistul in sanatate .

Dupa demararea vaccinarii, a spus expertul, in toate țarile aceasta a fost benevola și gratuita, adica statele și-au asumat finanțarea acestui proces, și este vorba de mulți bani. Din pacate, s-a vazut mai tarziu ca vaccinarea

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

Elogiu pentru Laura Codruța Kovesi,  in presa din Grecia: ”Ia de coarne taurul impunitații. Confruntarea abia incepe”

11:31, 17.04.2024 - Precizand ca puterea politica de la București ar fi incercat sa o impiedice pe Kovesi sa ajunga in fruntea Parchetului European, jurnaliștii din Grecia noteaza ca fosta șefa a DNA ”ia de coarne taurul impunitații din Grecia” in cazul catostrofei feroviare.”Laura Kovesi este, pe baza mai multor asemanari,…

ESTERA STAMOIU, PREȘEDINTE OAMGMAMR ARGEȘ: ”Respectarea și susținerea dreptului la sanatatepoate transforma fiecare zi in Ziua Mondiala a Sanatații”

10:45, 08.04.2024 - Ziua Mondiala a Sanatații este marcata anual pe data de 7 aprilie, fiind un eveniment inițiat de Organizația Mondiala a Sanatații. Sanatatea este un drept fundamental al oricarei ființe umane. Sanatatea ca drept al omului este recunoscuta in Constituția OMS (1948), Declarația Universala a Drepturilor…

Masurile luate de autoritați pentru prevenirea expulzarilor nelegale a strainilor

07:25, 03.04.2024 - Orice decizie prin care o persoana este considerata indezirabila pe teritoriul țarii noastre va fi insoțita de o nota de argumentare, in care va fi explicat motivul expulzarii. Despre aceasta au comunicat reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne la audierile Comisiei parlamentare de profil, organizate…

Exporturile de ciocolata ale UE au crescut cu 35% in interval de zece ani

15:25, 29.03.2024 - In 2023, 867 000 de tone de ciocolata și batoane de ciocolata au fost exportate de membrii UE in țari din afara UE (extra-UE), arata datele Eurostat. Acest lucru marcheaza o creștere de 2% fața de 2022 (852 000 de tone) și o creștere de 35% fața de 2013 (643 000 de tone). Principalii exportatori de…

Franța a ridicat nivelul de alerta interna la nivelul cel mai inalt dupa atacul ISIS de la Moscova

14:55, 25.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetațenii romani care se afla, tranziteaza sau intenționeaza sa calatoreasca in Francța ca in urma intrunirii Consiliului de Securitate de duminica, 24 martie 2024, premierul francez a anunțat ridicarea planului „Vigipirate” la nivelul cel mai inalt, „urgența…

De ce trebuie sa folosim protecție solara cand suntem raciți

10:45, 20.03.2024 - Cand luam anti-inflamatoare, avem nevoie și de creme de foto-protecție. Luați tratamente anti-raceala, folisiti și creme de protecție solara. Acesta deoarece veți atrage mai multe raze ultraviolete și apare așa numita reacție de foto-toxicitate. Febra, nas care curge, durere de gat. Simptomele neplacute…

CtEDO a condamnat Rusia intr-un dosar pe incalcarea drepturilor omului in regiunea transnistreana: Ce despagubiri va achita

08:50, 22.02.2024 - Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CtEDO) a condamnat Federația Rusa pentru incalcarea mai multor drepturi in cazul a doi barbați din regiunea transnistreana. Potrivit Promo-Lex, țara urmeaza sa le achite despagubiri de peste 36.500 mii euro. CtEDO a respins argumentele Rusiei privind eficiența…

CEDO arunca in aer legislatia UE de control a populatiei: decriptarea mesajelor electronice private este ilegala – EXCLUSIV

22:00, 21.02.2024 - Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) a statuat, printr-o Decizie emisa recent, ca legile care impun furnizorilor de telecomunicații sa pastreze, fara discernamant, conținutul și datele de comunicații pentru anumite perioade de timp, iar apoi sa le furnizeze serviciilor de informatii, impreuna…


Ce parere ai despre aceasta stire?