Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Portocala – tonifică, relaxează şi întârzie apariţia ridurilor

Publicat:

Bogata in vitaminele C, B, provitamina A, saruri minerale precum: calciu, potasiu, fosfor si oligoelementare: fier, cupru, zinc, mangan, brom, portocala nu ar trebui sa lipseasca din meniul nimanui. Proprietati: Este un fruct foarte nutritiv, aperitiv, remineralizant. Este antiinfectios si intareste capacitatea de aparare naturala. Digestiv, diuretic si laxativ, regenereaza celulele si tegumentele. Coaja este de mare folos in stari gripale, inlaturand febra. Indicatii: Este utila in alimentatia copiilor, a batranilor, in anemie si demineralizare, in asatenie fizica si intelectuala. Previne si…

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum verifici daca pepenele galben este cu adevarat copt și dulce. Metode sigure care nu dau greș

07:26, 14.06.2024 - Este vara și sezonul pepenilor galbeni este in toi. Sunt perfecti pentru a fi serviti la masa, pentru a fi adaugati salatelor sau pentru a fi folositi in sucuri delicioase. Cu toate acestea, alegerea unui pepene galben gustos poate fi uneori o provocare, deoarece nu este atat de ușor de spus cand este…

Socata - bautura minune a primaverii: intarește sistemul imunitar și te ajuta sa slabești. Rețeta tradiționala

22:10, 25.04.2024 - Socul este un remediu natural impotriva tusei, a rinitei, faringitei și bronșitei, iar socata ne ajuta sa invingem bacteriile și virușii, dar și sa scapam de kilogramele in plus.Socata, bautura care alunga bacteriile și virușii, dar și kilogramele in plusSocata, bautura delicioasa, preparata din florile…

Temperatura ideala la care se coace cozonacul, dezvaluita de marii bucatari. Pașii de urmat pentru un preparat pufos și frumos rumenit

22:10, 25.04.2024 - Ce trebuie sa știi despre temperatura ideala de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Iata cateva reguli de baza:- Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa…

Temperatura ideala la care se coace cozonacul, dezvaluit de marii bucatari. Urmeaza pașii ca sa te bucuri de un preparat pufos și frumos rumenit

12:01, 25.04.2024 - Ce trebuie sa știi despre temperatura ideala de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Iata cateva reguli de baza:- Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa…

Chef Sautner a caștigat o noua amuleta la Chefi la cuțite. Diseara, Aris și Alexia Eram vor sa-i impresioneze pe jurați cu o rețeta din bucataria franceza

15:15, 03.04.2024 - Ieri seara, la Chefi la cuțite, victoria i-a revenit din nou lui Chef Sautner, care a adaugat astfel o amuleta foarte importanta in arsenalul sau. Intrecerea juraților continua in seara aceasta, cand in joc va fi inca o amuleta cu greutate, jurizata, de d

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

18:30, 02.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

Ghisman. Rețeta de placinta dobrogeana cu iaurt. Desert foarte popular, care se prepara din ingrediente simple

18:00, 02.04.2024 - Se spune ca acest desert se prepara in ritul paparudelor, divinitați invocate pentru a aduce ploaia. La origini, rețeta se prepara cu corasla, primul lapte de vaca, muls imediat dupa fatare. Aceste este un lapte foarte gras, care prin fierbere se coaguleaza in mici bulgarași. Dar cum corasla nu este…

26 Martie – Ziua spanacului. Care sunt beneficiile plantei?

11:35, 26.03.2024 - Iata ca exista inca o „sarbatoare” a zilei de 26 Martie. Ziua naționala a spanacului ne amintește de beneficiile pe care aceasta planta le are asupra organismului nostru. Spanacul este renumit datorita aportului de vitamine și minerale pe care le aduce corpului nostru, daca este consumat. Pe langa beneficiile…


Ce parere ai despre aceasta stire?