Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Populaţia din Puerto Rico va fi evacuată din cauza creşterii în intensitate a uraganului Maria

Publicat:

Autaritațile din au emis ordine de evacuare a populației de pe insula pe masura ce uraganul Maria se apropie și crește in intensitate. Luni seara acesta era de nivel 3, dar se așteapta ca in doar cateva ore sa ajunga la 4, scrie ABC News, citat de libertatea.ro.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Rata inflației va avea o reducere „mult incetinita” pe final de an, avertizeaza BNR. Riscuri economice din cauza salariilor din sectorul public, a deficitului bugetar uriaș și a creșterii taxelor.

09:55, 14.05.2024 - Rata anuala a inflatiei este asteptata sa se situeze la finalul acestui an peste valoarea prevazuta anterior, iar masurile fiscale ce ar putea fi introduse dupa alegerile din 2024 și deficitul bugetar uriaș prezinta riscuri economice serioase.

Creșterea cererii de benzina va incetini in acest an din cauza creșterii numarului de vehicule electrice

12:40, 07.05.2024 - Creșterea cererii globale de benzina s-ar putea injumatați in 2024, comprimand marjele rafinariilor in a doua jumatate a anului, determinata de trecerea la mașinile electrice in China și SUA.

Acces Direct. Maria, terorizata de un interlop? Ar fi trecut prin momente de coșmar din cauza barbatului. De la ce s-ar fi certat

17:20, 24.04.2024 - Maria susține ca nu mai are liniște din cauza unui barbat cunoscut in comunitate drept un om violent. Fiul ei și baiatului interlopului ar fi avut un conflict mai vechi, dar problemele s-ar fi agravat sambata, dupa un gratar facut in familia femeii.

Democrația in declin - Sondajul care starnește ingrijorare intr-un an in care mai mult de jumatate din populația planetei voteaza

10:15, 11.04.2024 - Alegatorii din multe țari sufera de o criza de incredere in democrațiile și instituțiile lor, arata un sondaj realizat de un organism de supraveghere a guvernarii, creionand o imagine sumbra intr-un an in care mai mult de jumatate din populația lumii organizeaza alegeri, noteaza Reuters, potrivit Mediafax.

Ciți bani cheltuie o persoana din Moldova lunar

08:35, 01.04.2024 - O persoana din Republica Moldova cheltuie in mediu intr-o luna peste 4 mii de lei. Cei mai mulți bani se duc pe alimente – 39,7%. Populația din oraș cheltuie peste 5 mii de lei, din sat – peste 3 mii de lei. Gospodariile din orașe cheltuie mai mult pentru transport, serviciile restaurantelor și hotelurilor,…

O parcare in cartierul Buna Ziua a ajuns sa coste cat o mașina: ”Multe cartiere inghesuite și cu pret de lux vor ajunge ghetou”

09:50, 12.03.2024 - Parcarile din Cluj-Napoca sunt tot mai scumpe, ajungand sa coste deja cat o mașina buna. Oare pana unde va crește prețul imobiliarelor, mai ales ca mulți incep sa migreze spre periferie?”Populatia scade, preturile imobiliarelor cresc?Am fost contactat de echipa de vanzari de la un complex din Buna Ziua,…

Peștii devin tot mai mici din cauza creșterii temperaturii apei

03:45, 02.03.2024 - Un studiu recent al Universitații din Tokyo arata ca peștii din vestul Oceanului Pacific de Nord au devenit mai ușori in ultimele decenii din cauza creșterii temperaturii apei, care le-a limitat sursele de hrana. Cercetatorii au analizat 13 specii de pești și au constatat ca greutatea lor individuala…

Uzina de arme nucleare, evacuata din cauza incendiilor masive din Texas: „Materialele speciale sunt neafectate”

12:00, 28.02.2024 - O uzina de arme nucleare a fost evacuata din cauza incendiilor masive din Texas, SUA, care amenința instalația Pantex, unde sunt construite și dezasamblate bombe. Principala fabrica de arme nucleare a SUA a fost evacuata peste noapte, in timp ce incendiile puternice au ars in pamantul din apropiere.


Ce parere ai despre aceasta stire?