Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pompierii bacauani, pusi pe drumuri de alarme false

Publicat:

Miercuri, 08 iunie 2016, la ora 20:31, Garda de Intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Bacau a fost solicitata sa intervina pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodarie din comuna Horgești, sat Racatau.

Apelantul care a facut solicitarea prin pentru Apeluri de Urgența 112 a precizat dispecerilor faptul ca incendiul se manifesta la acoperișul unei case de locuit, iar in urma acestuia s-a inregistrat o victima, un minor de 7 ani, cu arsuri la nivelul capului.

In cel mai scurt timp, la fața locului, situat la 35 de km departare de subunitatea…

Citeste articolul mai departe pe desteptarea.ro…  

Sursa articol: desteptarea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pompierii, in alerta: Mai multe garaje cuprinse de un incendiu

19:55, 05.05.2024 - Pompierii militari si civili intervin, duminica, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins mai multe garaje in localitatea Sanmartin, existand riscul ca focul sa se extinda la o casa din apropiere, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Harghita.

FOTO | Alerta de poluare cu hidrocarburi pe Someșul Mic: Se intervine de urgența

20:45, 24.04.2024 - Someșul Mic a fost poluat cu hidrocarburi, la suprafața apei fiind observate irizații pe o distanta de aproximativ 500 de metri in municipiul Cluj-Napoca, au anunțat reprezentanții Administrației Naționale Apele Romane.Conform sursei citate, poluarea a fost sesizata marți.

Alerta pe Otopeni. Un avion turcesc a aterizat de urgenta din cauza unei amenințari cu bomba

23:30, 12.04.2024 - Aterizare de urgența pe Aeroportul Otopeni, vineri seara, dupa o alerta cu bomba la bordul unei aeronave din Turcia. Citește și: Medic ATI de la Fundeni, gasit mort in spital Aeronava care circula pe ruta Varșovia-Istanbul, cu 158 de pasageri la bord, a aterizat de urgența pe Aeroportul Otopeni dupa…

Caz șocant in Timișoara! Zeci de elevi au fost duși de urgența la spital, cu simptome de infecție: ”Toata noaptea am...”

10:31, 03.04.2024 - Alerta in Timișoara! Zeci de elevi au fost duși de urgența la spital, cu simptome de intoxicație. Nu se știe de la ce a pornit totul, insa parinții sunt panicați și ingrojorați pentru santatea copiilor. Mai mulți profesori au aceleași simptome și nevoie de ingrijiri medicale.

Obuz din al Doilea Razboi Mondial gasit in Sectorul 5 al Capitalei

16:45, 15.02.2024 - Un obuz din al Doilea Razboi Mondial a fost gasit in Sectorul 5 al Capitalei, de catre angajații primariei care efectuau lucrari de reamenajare a spațiilor verzi din zona Dumbrava Noua. Angajații Primariei din Sectorul 5 au avut parte de o adevarata surpriza in momentul in care efectuau lucrari de reamenajare…

Peste doua sute de mii de apeluri la 112, anul trecut, din Vaslui

00:00, 13.02.2024 - LA TELEFON… Vasluienii au sunat, anul trecut, de sute de mii de ori la 112, iar aproape jumatate dintre apeluri nu au reprezentat vreo urgența. Astfel, potrivit Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS), din județul Vaslui s-au efectuat 235.361 de apeluri, dintre care doar 127.741 au fost de urgența.…


Ce parere ai despre aceasta stire?