Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Politia israeliana a incercat sa opreasca un atacator sinucigas in Cisiordania

Publicat:

Politia israeliene a impiedicat un atac sinucigas duminica in Cisiordania, transmite AFP, primul atac de acest tip de la inceputul violentelor in zona. Autoroarea sau palestinian a fost ranit, a declarat un purtator de cuvant al politiei, citat de AFP.

Un politist de la un punct de control din apropiere de colonia israaliena a reperat un vehicul "suspect" si a ordonat soferitei sa opreasca. Atunci cand s-a apropiat, femeia a strigat "Dumnezeu este mare", in araba, inainte de a detona o bomba, a spus politia.

Soferita a fost grav ranita.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Impact intre doua mașini, in Calea Lugojului din Timișoara. O șoferița a ajuns la spital

18:30, 14.05.2024 - O tanara de 36 de ani a ajuns la spital in urma unui accident produs marți dupa-masa in Calea Lugojului din Timișoara. Poliția a deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Cinci palestinieni uciși și un ofițer de poliție ranit intr-o operațiune israeliana din Cisiordania

05:55, 05.05.2024 - Cinci palestinieni au fost ucisi si un ofiter de politie a fost ranit intr-o operatiune desfasurata sambata de fortele de securitate israeliene in Cisiordania ocupata, transmite dpa, citat de AGERPRES.

VIDEO. Focuri de arma trase cand poliția a incercat sa opreasca o mașina plina de migranți

11:30, 07.04.2024 - Urmarire a polițiștilor de la Autostrazi, in noaptea de sambata spre duminica, in Timiș. Aceștia au vrut sa opreasca un autoturism pentru o verificare de rutina, insa șoferul nu a oprit la semnalele lor, ci a incercat sa fuga.

VIDEO. Focuri de arma trase in sensul din Ghiroda. Poliția a incercat sa opreasca o mașina plina de migranți

10:11, 07.04.2024 - Urmarire a polițiștilor de la Autostrazi, in noaptea de sambata spre duminica, in Timiș. Aceștia au vrut sa opreasca un autoturism pentru o verificare de rutina, insa șoferul nu a oprit la semnalele lor, ci a incercat sa fuga.

O mașina a incercat sa intre neautorizat in sediul FBI din Atlanta. Poliția l-a arestat pe șofer: alerta de securitate uriașa VIDEO

08:15, 02.04.2024 - Potrivit ABC News, se pare ca soferul ar fi incercat sa urmareasca un alt vehicul in timp ce acesta intra pe poarta. Imediat, bariera de tip pop-up a fost desfasurata pentru a opri masina neautorizata, au declarat oficialii, relateaza Ziare.com.Incidentul a avut loc putin dupa pranz (ora locala).Suspectul,…

VIDEO. Momente de groaza pentru o șoferița. A gasit un șarpe in mașina sa

21:01, 19.03.2024 - O șoferița din capitala Spaniei a cerut ajutorul poliției cand a descoperit un șarpe in interiorul mașinii sale, pe autostrada, noteaza upi.com. Poliția din Madrid a declarat ca ofițerii au fost chemați pe autostrada A-4 cand o șoferița a sunat pentru a anunța prezența unui șarpe in interiorul vehiculului…

Soferul microbuzului ce a ars langa Anenii noi era beat crița la volan: Cum a incercat barbatul sa minta polițistii

19:55, 03.03.2024 - Poliția a venit cu detalii pe cazul ce a avut loc astazi langa localitatea Ciobanovca din raionul Anenii Noi, unde un microbuz a luat foc. Potrivit informațiilor, șoferul se afla in stare de ebrietate avansata, iar la sosirea echipajului de poliție, acesta s-ar fi dat drept pasager.

(video) La un pas sa spulbere un pieton, pe zebra: Poliția a identificat șoferița „vedeta” intr-un filmuleț pe rețele și a amendat-o

13:21, 22.02.2024 - O șoferița de 19 ani a fost amendata pentru neacordarea prioritații pietonilor. Cazul a fost documentat de oamenii legii, in urma unui video postat de un alt șofer, pe rețelele de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?