Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Poliția, în alertă. Bărbat dispărut fără urmă, în Timiș

Publicat:

are 64 de ani și este disparut  din 29 septembrie. Omul este din satul Nevrincea, care ține de comuna Bethausen, și a plecat de acasa catre Oțelul Roșu, in Caraș-Severin. The post Poliția, in alerta. Barbat disparut fara urma, in Timiș appeared first on Renasterea banateana .

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

A plecat de acasa acum doua zile și a disparut: Poliția cere ajutorul oamenilor pentru a gasi un barbat din Ștefan-Voda

11:35, 25.04.2024 - Poliția solicita sprijinul cetațenilor pentru a gasi un barbat de 66 ani, din localitatea Feștelița, raionul Ștefan Voda, care in dimineața de 23 aprilie a plecat de la domiciliu intr-o direcție necunoscuta și a disparut.

Alerta la Salvamont: barbat disparut de șase zile, dupa ce a zis ca 'pleaca pe munte'

18:40, 20.04.2024 - Dispeceratul National Salvamont Romania cere sprijinul populatiei in cazul unei persoane care a plecat, in urma cu 6 zile, din Pitesti, spunandu-le prietenilor ca "pleaca pe munte" si nu se stie nimic despre el.

Apelati 112 daca L-AȚI VAZUT! Barbat disparut din Cluj-Napoca

09:00, 16.04.2024 - Poliția apeleaza la ajutorul cetatenilor pentru a gasi un barbat in varsta de 72 de ani din Cluj-Napoca. Acesta a fost dat disparut dupa ce a plecat, duminica, 14 aprilie, de acasa și nu s-a mai intors.   

Un barbat din Cluj-Napoca a disparut! Clujeanul a plecat de acasa și nu a mai revenit, familia il cauta - FOTO

23:06, 15.04.2024 - Un clujean de 72 a disparut de acasa și este cautat. La data de 15 aprilie a.c, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizata despre faptul ca la data de 14 aprilie a.c., in jurul orei 10.00, PRUNEAN IOAN, in varsta de 72 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a plecat voluntar de la domiciliu și…

Video | Barbat filmat cand trage cu un pistol intre blocuri: Poliția face ancheta dupa ce imaginile au ajuns in spațiul public

11:00, 25.03.2024 - Video | Barbat filmat cand trage cu un pistol intre blocuri: Poliția face ancheta dupa ce imaginile au ajuns in spațiul publicPolitistii din Caras-Severin au deschis o ancheta, dupa ce imagini cu un barbat care pare a trage cu un pistol intre blocuri au fost publicate pe o retea de socializare.Imagini…

Un barbat și o femeie, reținuți pentru șantaj in Cluj. Au obținut peste 100.000 de euro de la victime

19:06, 20.03.2024 - Un barbat din Caraș-Severin și o femeie din Timiș au fost reținuți de polițiștii clujeni in Garbau. Aceștia sunt acuzați ca au obținut de la diverse persoane sume mari de bani prin șantaj.

Este alerta in Buzau! Un barbat a disparut de la Spitalul de Psihiatrie Sapoca! A fost dat in urmarire naționala / FOTO

09:26, 01.03.2024 - Este alerta in Buzau, dupa ce un barbat a disparut de la Spitalul de Psihiatrie Sapoca. Acesta era doar in pijamale și a plecat joi noapte, fara sa se mai intoarca. Oamenii legii il cauta peste tot și l-au dat in urmarire naționala. Daca il vezi, ești rugat sa suni la 112!

Alerta in Florești! A disparut o minora in varsta de 16 ani, Poliția și familia o cauta - FOTO

23:20, 11.02.2024 - O minora in varsta de 16 ani este cautata de politistii clujeni dupa ce a plecat de acasa duminica si nu a mai revenit la domiciliu„La data de 11 februarie, polițiștii Secției 6 Poliție Rurala Florești au fost sesizați despre faptul ca minora Gavrila Maria Cristina, in varsta de 16 de ani, a plecat…


Ce parere ai despre aceasta stire?