Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Poliţia din Bucureşti, atacată cu piatră cubică la Piaţa Unirii. A urmat o urmărire ca-n filme, prin Centrul Vechi (VIDEO)

Publicat:

Un episod surprinzator a avut loc, sambata, la din Bucuresti. Un tanar de 29 de ani a atacat cu bucați de piatra cubica echipajul Poliției Locale, apoi a fugit. Individul a fost prins in scurt timp in . Agresorul era recalcitrant Dupa o urmarire, pe jos, ca-n filme, agentii l-au prins pe […] The post Politia din Bucuresti, atacata cu piatra cubica la . A urmat o urmarire ca-n filme, prin (VIDEO) first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbat condamnat la inchisoare pentru conducere fara permis, urmarit și prins de polițiștii din Bragadiru cu focuri de arma

22:35, 03.05.2024 - Un barbat de 28 de ani din Bragadiru, condamnat la 1 an și 8 luni inchisoare pentru ca a condus mașina fara permis, a fost prins vineri seara de politisti, dupa ce au tras un foc de arma de avertisment. Individul incerca sa fuga de polițiștii, sarind un gard, anunța IPJ Ilfov.Polițiștii din Bragadiru…

O femeie, injunghiata de un barbat de 73 de ani, in Centrul Vechi din București! Cum a incercat agresorul sa se apere: „A spus ca l-au apucat...”

14:11, 24.04.2024 - O scena șocanta a tulburat liniștea Centrului Vechi din București. O femeie a cazut victima unui atac brutal, fiind injunghiata in fața unui magazin. Agresorul, un barbat in varsta de 73 de ani, a incercat sa-și justifice gestul șocant.

O femeie, atacata cu cutitul de un strain, in Centrul Vechi. SOC! Cine e barbatul

11:00, 24.04.2024 - Un caz groaznic a avut loc, marti, in Centrul Vechi din Bucuresti. O femeie care tocmai iesea dintr-un magazin a fost atacata cu cutitul de un barbat in varsta de 73 de ani. Angajatele magazinului au sunat la 112 dupa ce au vazut scenele socante. Atacatorul, un om cu probleme psihice Incidentul a avut…

Poliția a refacut traseul evadatului de la Rahova. Cum a fost prins criminalul condamnat pentru OMOR

13:01, 10.04.2024 - Intrebat daca evadatul planuia sa plece din țara, Despescu a raspuns: "Nu avem un rezultat despre intenție. Vedem cu toții ca s-a indreptat spre zona de domiciliu." Despescu a subliniat ca se va stabili daca el voia sa se razbune pe localnicii care au depus marturie contra lui dupa crima pentru care…

Deținutul evadat in București, prins in Oradea. Criminalul a fost recunoscut de o persoana care a anunțat Poliția

08:10, 10.04.2024 - Zsombor Meszaros, deținutul evadat de sub escorta, marți, in timp ce se afla la o clinica din București, pentru un consult medical, a fost prins miercuri dimineața, pe șoseaua de centura a Oradei.

Escroc dat in urmarire internaționala, prins intr-un apartament din Dambovița

12:05, 12.03.2024 - Un barbat dat in urmarire internationala intrucat se sustragea executarii unei pedepse de cinci ani si opt luni de inchisoare pentru complicitate la inselaciune a fost gasit de politistii din Bucuresti.

Agresorul care a batut crunt o tanara in Centrul Vechi a fost arestat preventiv! Barbatul este luptator MMA și i-a provocat rani aproape fatale victimei

17:00, 27.02.2024 - Luptatorul MMA care a batut cu bestialitate o tanara in Centrul Vechi din București a fost arestat preventiv. Moldoveanul a agresat-o pe femeie, iar mai apoi a abandonat-o in stare critica in scara unui bloc. Polițiștii l-au reținut in urma cu o zi.

Tanara din București, desfigurata in bataie! A fost abandonata intr-o scara de bloc din Centrul Vechi

16:15, 25.02.2024 - O tanara din București a fost victima unei agresiuni oribile in inima Capitalei. Atacata și desfigurata in bataie, ea a fost ulterior abandonata intr-o scara de bloc din Centrul Vechi. Oamenii legii se ocupa de cercetarea cazului.


Ce parere ai despre aceasta stire?