Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pola Zilei: Ce părere aveți despre masacrele din Serbia?

Publicat:

Pana acum se intamplau mai mult prin occident, in SUA mai ales, uite ca trendul ne-a ajuns din urma. Cu toate acestea, atacurile armate din... The post : Ce parere aveți despre masacrele din Serbia? appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pola Zilei: Ce sa va aduca voua, Iepurașul, pe langa oua?

08:00, 04.05.2024 - In așteptarea Invierii poate este un pic prea de tot sa umblam cu glume ieftine, de aceea incercam sa impacam capra cu varza sau, acum... The post Pola Zilei: Ce sa va aduca voua, Iepurașul, pe langa oua? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Un grup de parlamentari europeni cere marilor companii occidentale sa iși revizuiasca politicile de publicitate prin care finanțeaza mass-media pro-rusa din Serbia și Bulgaria

17:21, 28.04.2024 - 15 mari companii sunt expres nominalizate de cațiva parlamentari europeni care solicita ca acestea sa iși revizuiasca politicile de publicitate pentru ca, direct sau indirect,... The post Un grup de parlamentari europeni cere marilor companii occidentale sa iși revizuiasca politicile de publicitate…

Pola Zilei: Ce-i lipsește acum cel mai mult Aradului?

11:15, 20.04.2024 - Ne-am pus aceasta intrebare pe nepusa masa vazand agitația nascuta din nimic a politicienilor urbei. Și a celor care se cred sau se propun politicieni.... The post Pola Zilei: Ce-i lipsește acum cel mai mult Aradului? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Pola Zilei: Ce se intampla, Doctore?

08:05, 06.04.2024 - Daaa, continuam cu intrebarile adresate candidaților locali pentru Primarie și nu numai. Și pentru ca lupta, destul de previzibil, se va da intre Bibarț, de... The post Pola Zilei: Ce se intampla, Doctore? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Pola Zilei: Intrebari deloc surprinzatoare pentru Calin Bibarț?

09:15, 30.03.2024 - Continuam seria inceputa cu cel care ne-a lamurit in final cu Bibi. E vorba de Gheorghe Falca, un negociator cum nu se mai gasește pe... The post Pola Zilei: Intrebari deloc surprinzatoare pentru Calin Bibarț? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Pola Zilei: Ce ziceți, care ar fi postul pentru Calin Bibarț in care ar arata cel mai bine?

09:15, 23.03.2024 - Intrerupem seria inceputa acum doua saptamani, cea care se va ocupa in continuare cu intrebarile pe care le-ați adresa, avand in vedere efervescența electorala, cu... The post Pola Zilei: Ce ziceți, care ar fi postul pentru Calin Bibarț in care ar arata cel mai bine? appeared first on Special Arad ·…

Pola Zilei: Bibarț și PSD sau Wiener și PNL?

09:40, 16.03.2024 - Daca intrebarea vi se pare ciudata, este timpul sa ne explicam. Campania deja bubuie, pereții orașului se umplu de afișe și fotografii uriașe, fara sa... The post Pola Zilei: Bibarț și PSD sau Wiener și PNL? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Pola Zilei: Ce intrebare i-ați pune acum lui… Gheorghe Falca?

11:15, 09.03.2024 - Nu ne-am fi pus aceasta problema – intrebare? – daca nu observam agitația care a cuprins clasa politica locala de cateva zile. Toți sunt din... The post Pola Zilei: Ce intrebare i-ați pune acum lui… Gheorghe Falca? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?