Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Plăţile cu cardurile VISA Alpha Bank, restricţionate în străinătate

Publicat:

Alpha Bank a restrictionat tranzactiile in strainatate cu carduri Visa, cu exceptia retragerilor de la bancomate si a platilor la hoteluri, ca masura de siguranta in urma celei mai mari suspiciuni de frauda cu carduri anuntata in urma cu trei saptamani.

Alerta: Cardul dumneavoastra a fost restrictionat pentru tranzactii in strainatate cu exceptia ATM si hoteluri. Pentru mai multe informatii adresati-va unitatilor “, este sms-ul trimis de banca clientilor.

Consilierii din unitatile Alpha Bank le-au recomandat…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primește transferuri din strainatate direct pe cardul Moldindconbank și poți caștiga bani

10:50, 08.05.2024 - Transferurile din strainatate devin mai simple și mai comode. Descarca aplicația MICB Mobile Banking, deschide un card Mastercard de la Moldindconbank și primește banii, expediați de cei dragi, direct in cont, fara a veni la sucursala.

ING Bank renunța la serviciul de plata cu telefonul ING Pay

16:20, 30.04.2024 - ING Bank, una dintre bancile din top 10 din Romania, anunța ca renunța incepand cu data de 12 septembrie 2024 la serviciul ING Pay, disponibil in aplicația Home Bank a bancii, iar clienții vor putea plati cu telefonul folosing Google Pay sau alte aplicații de tip portofel electronic acceptate de banca,…

Patru inșelaciuni legate de plațile contactless cu cardul care va pot goli contul bancar. Cum sa va protejați datele

21:35, 16.04.2024 - Folosirea sistemelor de plata mobile și cardurilor de tip tap-and-go s-a extins considerabil in ultimii ani, dupa schimbarea semnificativa a modului in care platim pentru bunuri și servicii, arata Daily Record, care a publicat un avertisment.

Cardul de sanatate devine digital! Ce se intampla cu cardurile in format fizic

12:50, 04.04.2024 - Romanii vor avea posibilitatea sa dețina cardul de sanatate și in varianta electronica, potrivit Ministrului Cercetarii, Inovarii și Digitalizarii, Bogdan Gruia-Ivan.Astfel, cei care obișnuiesc sa-și rataceasca lucrurile nu mai trebuie sa se streseze, deoarece asemeni unui card bancar, cel de sanatate…

Inițiativa ciudata dupa ce au incurajat a plata cu cardul

16:10, 25.03.2024 - Cresc inițiativele la nivelul statelor UE care vizeaza utilizarea banilor cash, a precizat vineri la o conferința de specialitate Alexandru Paunescu, directorul juridic al BNR. Acesta a dat exemplu Germaniei și a Danemarcei, care acorda accesului la numerar un rol extrem de important, potrivit  Hotnews…

Cardul de sanatate in 2024: Cum schimbi cardul de sanatate. Care este valabilitatea

08:56, 11.03.2024 - Cardul de sanatate in 2024: Cum schimbi cardul de sanatate. Care este valabilitatea Cardul de sanatate in 2024: Cum schimbi cardul de sanatate. Care este valabilitatea Cardurile de sanatate au fost introduse in 2013 și inițial aveau o valabilitate de cinci ani de la data emiterii, insa ulterior au fost…

Romanii fac tot mai multe cumparaturi online: Peste 70% dintre ei aleg sa comande din strainatate

13:45, 06.03.2024 - Opt din zece romani prefera sa cumpere online, peste media din UE, iar 70% susțin ca au achiziționat produse din strainatate cel puțin odata in viața, arata rezultatele unui studiu Geopost.

Plațile cu cardul social Visa de la Moldindconbank te pot duce la seminarul lui Evghenii Komarovsky

10:25, 04.03.2024 - Ești o tanara mamica sau vrei sa afli mai multe despre creșterea și dezvoltarea sanatoasa a copilului tau? Moldindconbank te invita la seminarul susținut de catre renumitul medic pediatru Evghenii Komarovsky, organizat la Chișinau in data de 24 martie 2024.


Ce parere ai despre aceasta stire?