Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Plângeri la DNA Iași împotriva managerilor de la Spitalele „Sf. Spiridon“ și Socola

Publicat:

Deputatul USR va depune astazi la DNA Iași plangeri penale impotriva managerilor de la spitalele ieșene „Sf. Spiridon“ și Socola. Parlamentarul va prezenta mai multe rapoarte de activitate ascunse publicului de vechiul Guvern PSD cu privire la neregulile din cele doua spitale, informeaza Realitatea de Iași.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Șobolan ascuns in hartie igienica, intr-o toaleta a Spitalului Județean de Urgența din Iași

22:05, 26.04.2024 - Imagini șocante surprinse intr-o toaleta a spitalului Clinic de Urgența „Sf. Spiridon” din Iași. Un șobolan a fost surprins in spatele unui sul de hartie, pe calorifer. Imaginile au fost postate de parlamentarul Emanuel Ungureanu. Citește și: Presedintele clubului Rapid, Daniel Niculae, urmarit penal…

Un medic rezident demasca nivelul corupției din sistemul medical: „Ești amenințat sa iți retragi dosarul, ca e postul lui X sau Y”

15:55, 05.04.2024 - Cristina Abagiu, rezidenta la Spitalul Clinic Județean de Urgența „Sf. Spiridon” din Iași, a facut dezvaluiri cutremuratoare despre dificultațile intampinate in gasirea unui loc de munca in sistemul medical pentru soțul sau. Soțul Cristinei, Alexandru-Mihail Abagiu, medic specialist in Chirurgie Generala,…

Plangere penala la DNA si Parchetul European impotriva ministrului Rafila, pentru un contract de consultanța cu foști colaboratori de la OMS. Emanuel Ungureanu: „Contractul n-a fost niciodata prezentat public”.

19:15, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor, a anuntat, marti, ca a depus o sesizare penala la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si la Parchetul European care il vizeaza pe ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus o plangere penala la DNA si Parchetul European impotriva ministrului Rafila

19:05, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor, a anuntat, marti, ca a depus o sesizare penala la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si la Parchetul European care il vizeaza pe ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

(VIDEO) Ciolacu: Spitalul regional de la Craiova va deservi intreaga regiune de sud-vest a Romaniei

17:45, 21.03.2024 - Spitalul regional de la Craiova va deservi intreaga regiune de sud-vest a Romaniei. In spital se vor putea trata peste 800 de persoane pe zi, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu. Acesta a subliniat ca spitalele regionale de la Iasi, Cluj si Craiova vor insemna „un pas inainte” pentru sistemul de…

Ultima ora/Un deputat și-a anunțat plecarea din PSD. Cu ce partid poarta negocieri

12:50, 14.02.2024 - Un deputat de Iași și-a anunțat miercuri, 14 februarie, decizia de a pleca din Partidul Social Democrat (PSD). Parlamentarul și-a explicat și hotararea de a parasi tabara social-democrata. Marius Ostaficiuc și-a anunțat decizia prin intermediul unei postari pe Facebook. Deputatul pleaca din randurile…

POLITICA Ungureanu (USR) a sesizat ANI impotriva procurorului șef DNA

18:06, 12.02.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus, luni, la Agenția Naționala de Integritate o sesizare care il vizeaza pe șeful DNA Marius Voineag, se arata intr-un comunicat USR. The post POLITICA Ungureanu (USR) a sesizat ANI impotriva procurorului șef DNA first appeared on Informatia Zilei .

Liderii USR cer sa fie controlata averea sefului DNA. Emanuel Ungureanu a depus sesizare la ANI: "Este un bugetar de lux domnul Voineag"

17:25, 12.02.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu il reclama pe șeful DNA, Marius Voineag, la Agenția Naționala de Integritate. Parlamentarul susține ca sumele consemnate de Voineag in declarația de avere nu se justifica.


Ce parere ai despre aceasta stire?