Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Plăcintă cu dovlecei şi ricotta

Publicat:

Daca vrei sa ii surpinzi pe cei dragi cu un preparat delicios aceasta reteta este solutia perfecta pentru o cina in familie. Placinta de dovlecei cu ricotta, un preparat plin de savoare si usor de gatit.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO: Socacițele din SomeșGuruslau, piroștele cu pasat, placinta cu curechi și turte cu silvoița

15:35, 21.04.2024 - Mancare de post? Da, iar oferta este bogata și vine de la socacițele de pe malul Someșului, femei strașnice coordonate de Marioara Jurcau. Articolul VIDEO: Socacițele din SomeșGuruslau, piroștele cu pasat, placinta cu curechi și turte cu silvoița apare prima data in Magazin Salajean .

Rețeta de placinta cu leurda. Un preparat delicios și simplu pentru perioada postului

12:10, 18.04.2024 - Rețeta de placinta cu leurda este simpla, iar gustul ei va reuși sa-ți incante papilele gustative. Este un preparat delicios pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de placinta cu gutui și pere. Un preparat delicios pentru perioada postului

23:21, 08.04.2024 - Rețeta de placinta cu gutui și pere este simpla. Este un preparat delicios pentru perioada postului de Paște. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru acest desert gustos și sanatos, dar și care este modul de preparare!

Rețeta hummus cu sfecla roșie și naut. Un preparat perfect pentru postul Paștelui

20:31, 01.04.2024 - Ne aflam in perioada de post a Paștelui, iar din acest motiv ne-am gandit sa-ți prezentam un preparat perfect, caci poate ai ramas in pana de idei și nu știi ce sa mai gatești. Ei bine, noi iți vom spune pas cu pas cum sa pregatești rețeta de hummus cu sfecla roșie și naut. Este o mancare carecu siguranța…

Speranța pentru bolnavii de fibroza pulmonara: medicament preparat cu AI

14:15, 13.03.2024 - O echipa de cercetatori a reușit sa dezvolte un nou medicament pentru fibroza pulmonara idiopatica (FPI) in doar 18 luni, cu ajutorul inteligenței artificiale (AI), relataza Mediafax. Medicamentul inhiba gena Tnik și a demonstrat rezultate promițatoare in studiile de laborator și pe animale.Se…

Rețeta de placinta cu branza de oaie și leurda. Un preparat delicios de sezon

19:30, 06.03.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un preparat gustos, atunci gatește placinta cu branza de oaie și leurda. Aceasta rețeta este una simpla. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta delicatesa care iți va incanta papilele gustative, dar și care este modul de preparare!

Cum faci cea mai buna placinta cu avocado. Rețeta americana pe care trebuie sa o incerci

09:40, 16.02.2024 - Daca nu ai idee ce sa mai gatești pentru cei dragi, noi iți propunem sa incerci aceasta rețeta americana de placinta cu avocado. Iata de ce ingrediente ai nevoie și care sunt pașii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a obține un preparat ca la carte.

Rețeta de prajitura cu kiwi și portocale. Desertul cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

10:10, 09.02.2024 - Daca vrei sa-i surprinzi pe cei dragi cu un preparat delicios, atunci gatește prajitura cu kiwi și portocale. Este un desert simplu și gustos, care va reuși sa-ți incante papilele gustative. Acest preparat va reuși cu siguranța sa te surprinda. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul…


Ce parere ai despre aceasta stire?