Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Piloții ucraineni sunt foarte impresionați de avioanele F-16: pur și simplu le-au depășit așteptările

Publicat:
Piloții ucraineni sunt foarte impresionați de avioanele F-16: pur și simplu le-au depășit așteptările

Piloții ucraineni sunt "foarte impresionați" de avioanele de lupta F-16 ale SUA, a relatat serviciul ucrainean al postului , potrivit Insider.

Un pilot care a primit indicativul "Phantom" a declarat intr-un interviu acordat postului ca piloții ucraineni care se antreneaza pe avioanele de lupta multirol in SUA și Europa au laudat aparatele.

"Piloții noștri sunt foarte impresionați", a spus el. "Acest avion pur și simplu le-a depașit așteptarile. Chiar și cu cantitatea de informații pe care au primit-o in timpul antrenamentelor, ei vad deja mari perspective și un mare potențial…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce planuri de lupta are NATO pentru țarile din Europa de Est in cazul in care Ucraina ar cadea

15:45, 18.04.2024 - Hanno Pevkur, ministrul estonian al Apararii, a declarat ca unul dintre rezultatele summitului NATO de anul trecut de la Vilnius a fost elaborarea unor noi planuri de lupta pentru țarile din Europa de Est in cazul in care Ucraina ar cadea.

Soldații ucraineni spun ca dronele rusești au devenit periculoase pe campul de lupta

16:20, 17.03.2024 - Un soldat ucrainean din cadrul Brigazii separate 58 a declarat pentru Kyiv Post ca Rusia folosește in mod activ drone FPV cu vedere pe timp de noapte in direcția Vuhledar, in regiunea Donețk din estul Ucrainei, relateaza Insider.

Ucraina ar putea desfașura F-16 inca din iulie, dar doar cateva. Piloții ucraineni nu au sosit inca la la baza aeriana Fetești pentru antrenamente

13:11, 11.03.2024 - Avioanele sunt gata, iar instructorii de zbor așteapta, la un nou centru de instruire din Romania care a fost creat pentru a-i invața pe piloții Ucrainei sa piloteze avionul de razboi F-16. Dar exista o problema: piloții ucraineni nu au sosit inca, noteaza The New York Times,

Lituania ar trimite trupe in Ucraina doar pentru a-i ajuta pe soldații ucraineni sa se antreneze: „Nu ne-am lupta cu rușii”

20:10, 27.02.2024 - Lituania nu se opune in mod fundamental ideii de desfasurare de trupe terestre occidentale in Ucraina, a declarat marti ministrul Apararii, Arvydas Anusauskas, citat de agentia DPA, citata de Agerpres.

Cum se antreneaza piloții ucraineni pe avioanele de lupta americane F-16 in Danemarca: „E clar mai agil” VIDEO

16:10, 23.02.2024 - Piloții și tehnicienii ucraineni se antreneaza pe avioanele F-16 in condiții meteo dificile la baza aeriana Skrydstrup din Danemarca. Volodimyr Zelenski a publicat un videoclip in care arata antrenamentele care au loc in unitatea daneaza.

Cum se antreneaza piloții ucraineni pe avioanele F-16. „In mod clar e mai agil decat un MiG”

15:00, 23.02.2024 - Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a publicat un clip video cu antrenamentele pe care piloții ucraineni le fac in prezent pe avioanele F-16 la o baza aeriana din Danemarca. Intr-un interviu acordat unui post de televiziune danez, un pilot ucrainean a spus ca avionul F-16 este „in mod clar mai…

Imagini cu elicoptere rusești cautand in Marea Azov epava unuia dintre avioanele de lupta doborate de ucraineni

15:31, 19.02.2024 - Apar primele imagini cu elicoptere ale armatei ruse cautand in mare epava unuia dintre avioanele doborate azi de forțele ucrainene. Acțiunea are loc in apropiere de Mariupol, oraș ocupat de ruși, potrivit mai multor surse ucrainene.

Piloții ucraineni, impresionați de performanța avioanelor F-16 SUA: O noua perspectiva in apararea aeriana

20:40, 11.02.2024 - Antrenamentele pe avioanele F-16 aduc entuziasm printre piloții ucraineni, in ciuda provocarilor de reeducare. Piloții ucraineni au exprimat o impresie profunda asupra avioanelor de lupta F-16 ale SUA, potrivit declarațiilor unui pilot cu indicativul „Phantom”, intr-un interviu acordat postului Vocea…


Ce parere ai despre aceasta stire?