Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Piatra de alaun: Ce este si cum te ajuta in lupta cu transpiratia

Publicat:

Piatra de alaun este recunoscuta ca fiind o alternativa naturala la deodorantele din comert. Daca esti constienta de pericolul pe care-l are aluminiul existent in antiperspirantele din comert frumos parfumate si-ti doresti sa incerci un produs natural poti sa incerci piatra de alaun sau un deodorant handmade care poate sa contina pulbere din piatra de alaun. Eficienta lor este testata si multi utilizatori s-au declarat multumiti, continuand sa achizitioneze aceste produse.
Pretul lor este putin mai ridicat decat ceea ce gasesti in supermarketuri, insa ingredientele sunt naturale si nu…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parlicov: Problema facturilor mari nu este prețul la gaze, ci eficiența energetica joasa a cladirilor

11:51, 04.05.2024 - La momentul de fața, cladirile noastre consuma de doua ori mai multa energie pe metru patrat pentru incalzire comparativ cu media europeana. Noi irosim jumatate de energie și platim facturi duble nu din cauza tarifului, ci deoarece facem risipa de energie. Declarațiile au fost facute de catre ministrul…

Moldovagaz a anunțat prețul de achiziție a gazelor de la Energocom in luna mai 

15:40, 02.05.2024 - Moldovagaz SA, ținind cont de interesul public ridicat, a anunțat prețul de achiziție a gazelor naturale in cadrul licitației recente de pe platforma energetica BRM Est. Potrivit comunicatului companiei, in conformitate cu termenii contractuali de achiziție a gazelor naturale dintre Moldovagaz și Energocom,…

Mulți aditivi din alimentele procesate maresc riscul de diabet de tip 2

22:01, 30.04.2024 - Mulți aditivi – numiți emulgatori – folosiți in mod curent in numeroase alimente procesate, in special in dulciuri,  sunt implicați in apariția diabetului de tip 2. In premiera, o echipa de cercetatori francezi din cadrul Institutului Național de Cercetare in Agricultura, Alimentație și Mediu au analizat…

Prețurile platite pentru energia electrica și gazele naturale de catre romani, printre cele mai mici din Uniunea Europeana. O noua confirmare de la Eurostat

23:56, 29.04.2024 - Eurostat a publicat statistica cu privire la prețurile platite pentru energie electrica și gaze naturale de consumatorii casnici și non-casnici din cadrul Uniunii Europene (UE). Romania a avut in a doua jumatate a anului 2023 al treilea cel mai mic preț platit de populație pentru gaze naturale și al…

Eurostat: Pretul pentru energie in Romania, printre cele mai mici din UE

16:25, 26.04.2024 - Preturile platite pentru energia electrica si gazele naturale de catre romani sunt printre cele mai mici din Uniunea Europeana, arata Eurostat.Eurostat a publicat statistica cu privire la preturile platite pentru energie electrica si gaze naturale de consumatorii casnici si non casnici din cadrul Uniunii…

O unitate militara din Tulcea primeste energie electrica si gaze naturale de la doua firme din Bucuresti. Suma cheltuita ajunge la aproape 430.000 de lei (DOCUMENTE)

17:00, 20.03.2024 - Cele doua contracte au o valoare cumulata de 427.986,33 de lei Unitatea Militara 02044 Tulcea a incheiat doua contracte cu firmele Electrica Furnizare si Tinmar Energy. Licitatia castigata de Electrica Furnizare Unitatea Militara 02044 Tulcea a atribuit catre Electrica Furnizare contractul de furnizare…

A crescut prețul uleiului de floarea-soarelui din zona Marii Negre. De ce

15:50, 14.02.2024 - A crescut prețul uleiului de floarea-soarelui din zona Marii Negre. Deși, in luna ianuarie, Ucraina , cel mai mare exportator de ulei de floarea-soarelui din lume, a reușit sa țina prețul din Marea Neagra jos printr-o oferta abundenta, influențand cotațiile și la celelalte categorii de uleiuri, in februarie…

Ce spune statistica: Cu cat au crescut prețurile la cele mai importante produse alimentare

05:05, 12.02.2024 - Mancam produse alimentare mai scumpe, in medie, cu 43% fața de 2019 cand nu aveam nici pandemie, nici criza energetica și nici razboi.Dintre produsele alimentare care nu ar fi trebuit sa mențina scumpiri mari sunt cele de panificație. Prețul painii a crescut cu peste 52%, arata cifrele Institutului…


Ce parere ai despre aceasta stire?