Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Piața Unirii, scena unui spectaculos joc de lumini. Cum a arătat Biserica Sf. Mihail vineri seara – FOTO și VIDEO

Publicat:

Piața Unirii s-a dovedit a fi neîncapatoare pentru miile de clujeni veniți vineri seara sa vada videoproiecția artistului vizual Bordos László Zsolt (alias ). Showul, programat pentru ora 22.10, a început cu o întârziere de aproximativ o jumatate de ora din cauza prelungirii spectacolului de opera, programat înaintea videoproiecției.

Showul a debutat în aplauzele spectactorilor care au filmat și au fotografiat întreaga reprezentație a artistului.   

Pentru proiecția de pe zidul Bisericii Sfântul…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Eliza și Zarug, moment spectaculos ȋn semifinala Te cunosc de undeva!: „E sigur momentul care ma face cel mai fericit pe scena!”

15:20, 16.05.2024 - Semifinala sezonului 20 Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20.00, la Antena 1 aduce ȋn fata telespectatorilor un record absolut ȋn istoria transforming show-ului: cinci echipe vor deschide spectacolul de sambata intr-un duel nemaivazut.

Pelerinaj in București. Sute de credincioși și preoți vor marșalui in ajunul sarbatorii de Florii

10:55, 27.04.2024 - Foto – basilica.ro In ajunul Floriilor, Bucureștiul va gazdui tradiționalul pelerinaj organizat de Arhiepiscopie, eveniment care va reuni sute de credincioși și preoți. Startul va fi dat sambata, la ora 15:30, de la Manastirea Radu Voda. Potrivit b1tv.ro , participanții vor urma un itinerar precis,…

Andra a facut show in Piața Unirii. Seara s-a terminat cu un spectaculos foc de artificii

22:20, 20.04.2024 - Piața Unirii a fost martora unei seri memorabile, in cadrul careia comunitatea a sarbatorit 105 ani de la intrarea trupelor romane in oraș, marcand astfel instaurarea administrației romanești in Oradea.

Centrul Cultural Judetean Constanta Teodor T. Burada se pregateste de 1 iunie. A inchiriat scena, ecran led, suntet si lumini. Iata pentru ce suma (DOCUMENTE)

17:00, 14.04.2024 - Contractul a fost castigat, prin achizitie directa, de catre Tomis Sound Production Centrul Cultural Judetean Constanta "Teodor T. Burada" a incheiat un contract de servicii de inchiriere scena, ecran led, suntet si lumini pentru evenimentul de 1 iunie, ce va avea loc la Pavilion. Conform detaliilor,…

Numar spectaculos cu ventriloci pe scena iUmor, duminica, de la ora 20.00, la Antena 1. Delia: „Sufletul meu s-a hranit cu acest moment!”

14:45, 28.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Numar spectaculos cu ventriloci pe scena iUmor, duminica, la Antena 1! Delia: „Sufletul meu s-a hranit cu acest moment!”

11:45, 28.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Drum lin catre stele, in eternitate, George Nicolescu!“: Mesaje de condoleante transmise dupa decesul artistului care a lansat celebrul cantec Eternitate“

20:36, 26.03.2024 - Artistul care s a nascut orb si a facut cariera in muzica romaneasca, George Nicolescu a murit la varsta de 74 de ani.Potrivit Asociatiei Nevazatorilor din Romania, cei care doresc sa il insoteasca pe ultimul drum, inmormantarea va avea loc sambata 30.03.2024 , ora 13, la Biserica Sf. Nicolae de langa…

Teatrul Merlin primește scena cu instalație de lumini și sunet, in valoare de aproape 800.000 de lei

11:10, 02.03.2024 - Mult dorita scena mobila pe care Consiliul Județean Timiș și-a propus sa o obțina, prin intermediul Teatrului Merlin, instituție care ii este subordonata, a devenit realitate! De curand, licitația a fost incheiata cu succes, iar o firma din Recaș, va furniza scena care ar urma, conform caietului de…


Ce parere ai despre aceasta stire?