Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Piața „Semințe cu suflet” sau despre cum putem salva soiurile românești, la Biblioteca Județeană

Publicat:

Mii de gradinari, membri ai asociației „Semințe cu suflet”, strabat țara, organizand piețe libere, unde ofera gratis semințe tuturor celor care doresc sa cultive și sa manance legume și fructe romanești. gazduieste piata „Seminte cu suflet” care consta in donatii si schimb de seminte de flori si legume traditionale, cu gustul cunoscut din copilarie, asigurate de aceasta retea de experti pasionati de agronomie si agricultura ecologica. Evenimentul, susținut de NewsBv.ro, va avea loc sambata, 15 februarie 2020, intre orele 10.00-12.00, la sediul central (Bd. Eroilor nr.…

Citeste articolul mai departe pe newsbv.ro…  

Sursa articol: newsbv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Au aparut pe piața primele roșii romanești. 40 de lei kilogramul

16:05, 05.04.2024 - Producatori de tomate din judetul Olt au inceput sa-și recolteze roșiile din solarii. Tomatele se vand la poarta producatorilor cu 25-32 de lei kilogramul și ajung in piețe la prețuri de peste 40 lei/kg. Potrivit presedintelui Sindicatului Producatorilor Agricoli (SPA) Olt, Ion Paunel, la inceputul…

„Experimentala” a inceput vanzarea de rasaduri de legume din soiuri romanești

00:11, 20.03.2024 - Sezonul vanzarilor de rasaduri a inceput luni, 18 martie, la Statiunea de Cercetare si Dezvoltare pentru Legumicultura (SCDL) Buzau. Instituția are la vanzare atat la magazinul fizic, cat și prin comenzi care pot fi plasate online o serie de soiuri romanești, unele dintre ele omologate chiar de cercetatorii…

Primele roșii romanești din acest an, in piețe. Prețul unui kilogram de tomate autohtone crescute in sol

13:00, 12.03.2024 - In cateva zile, vor aparea pe piața primele roșii romanești crescute in sol. In solariile celui mai mare producator din Buzau, primele tomate sunt deja coapte, insa vor ajunge in piața cu un preț pe masura. Asta pentru ca spațiile de producție au fost inc

De ce ar putea o schema de sprijin de 3 miliarde de euro sa bulverseze piața energiei din Romania, timp de 15 ani / Ce sunt contractele pentru diferența

14:00, 11.03.2024 - In plin boom al investițiilor in energia regenerabila, Comisia Europeana a aprobat, pentru Romania, o noua schema de finanțare, de 3 miliarde de euro, pentru proiecte noi in fotovoltaice și eoliene. Sunt bani care vor finanța contracte pentru diferența (CfD), prin care prețul energiei electrice va fi…

Constanța pentru Ucraina: Refugiați ucraineni iși spun poveștile intr-o conferința organizata la Universitatea “Ovidius”, la doi ani de la izbucnirea razboiului

08:50, 27.02.2024 - Centrul pentru Resurse Civice, in parteneriat cu Facultatea de Istorie și Științe Politice – Universitatea Ovidius Constanta organizeaza, marți, evenimentul “Comunitaria Talks: Constanța pentru Ucraina – 2 ani de provocari”. Evenimentul marcheaza implinirea a 2 ani de la inceputul razboiului la scara…

Vanatoarea de bancnote, noua nebunie de pe internet. Cum se transforma oamenii in detectivi de ocazie pentru niște bani in plus

11:05, 21.02.2024 - In ultima perioada, un nou trend a captat atenția utilizatorilor de internet din intreaga lume - vanatoarea de bani. Insa, cel mai mare succes in acest domeniu pare sa fie inregistrat in Italia, unde o persoana misterioasa posteaza filmulețe pe rețelele sociale in care ascunde bancnote de 50 de euro…

Premiera și un pas catre biblioteca genotipurilor. ADN vegetal extras dintr-o vanata

09:01, 19.02.2024 - Banca de Resurse Genetice si Vegetale (BRGV) Buzau a efectuat prima extragere a unei secvente de ADN vegetal dintr-un soi vechi de vanata, deschizand astfel calea infiintarii unei biblioteci de amprentare genotipica, cu ajutorul unor echipamente care vor putea stabili stiintific autenticitatea unor…

Gazul european continua sa se ieftineasca, ajungand sub nivelul de 25 euro / MWh / In Romania este ușor mai crescut

11:25, 15.02.2024 - Cu cat ne apropiem de primavara, prețul gazului de pe bursele internaționale este tot mai redus, ajungand ca marți sa scada sub 25 euro/MWh. Practic, a ajuns la nivelul din vara anului 2021, dinainte sa se simta efectele manipularii pieței europene de catre Moscova, care a dus la declanșarea crizei…


Ce parere ai despre aceasta stire?