Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Petrecere mare in Corbeanca! Cristian Tantareanu si-a sarbatorit ziua de nastere!

Publicat:

e petrecere mare! isi sarbatoreste ziua de nastere, alaturi de sute de invitati. A implinit 69 de ani, o varsta pe care nu vrea s-o uite niciodata. Si pe care o celebreaza in stilul caracteristic: cu bautura, dans si femei.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Dana Sota și-a sarbatorit ziua de naștere. Afacerista a implinit 61 de ani. Cum va sarbatori

21:20, 09.05.2024 - Zi importanta pentru Dana Sota. Femeia de afaceri a implinit astazi 61 de ani. Chiar daca a ajuns la aceasta varsta, spune ca se simte mai bine decat la 20 de ani și a ajuns la un echilibru. Cum va petrece de ziua ei.

Georgiana Lobonț a implinit 30 de ani. Cum și-a sarbatorit artista ziua de naștere in vacanța: „Sunt un om fericit” / FOTO

15:40, 09.04.2024 - Georgiana Lobonț, impreuna cu familia și cațiva prieteni, se afla in vacanța. Au plecat in Tenerife in urma cu cateva zile, iar aseara au motiv de sarbatoare, asta pentru ca artista și-a sarbatorit ziua de naștere.

Roxana Nemeș și-a sarbatorit ziua de naștere in avans! Cum a aratat marele eveniment: “Va mulțumesc” FOTO

09:25, 01.04.2024 - Roxana Nemeș și-a sarbatorit ziua de naștere acasa, in avans! Intr-un decor de invidiat, vedeta s-a pregatit așa cum se cuvine pentru a-i primi pe oaspeții sai și a organiza o petrecere inedita, avand tematica anilor 80-90.

Mama lui Alex Bodi și-a sarbatorit ziua de naștere! Afaceristul a petrecut alaturi de intreaga familie / FOTO

10:41, 22.03.2024 - Zi de sarbatoare in familia lui Alex Bodi! Mama lui și-a aniversat ziua de naștere, in urma cu puțin timp. Afaceristul i-a fost alaturi familiei sale in cele mai importante momente și s-a afișat alaturi de cei mai importanți oameni din viața lui. Iata cum arata mama lui Alex Bodi!

Maria Anghel de la Mireasa și-a sarbatorit ziua de naștere. Soțil ei, Antonio Anghel, nu a fost alaturi de ea: ”Imi pare rau” / FOTO

11:00, 17.03.2024 - A fost o zi speciala pentru Maria de la Mireasa! Fosta caștigatoare și-a sarbatorit ziua de naștere, insa in lipsa soțului ei, care nu a fost alaturi de ea. Iata cum și-a petrecut ziua și ce mesaj i-a transmis fostul caștigator, in cea mai importanta zi pentru soția lui.

Bianca Dragușanu, petrecere de lux cu ocazia zilei de naștere. Ce surprize a pregatit vedeta pentru invitații ei / FOTO

00:05, 07.03.2024 - Bianca Dragușanu are parte de o petrecere de lux de ziua sa de naștere. Vedeta are alaturi de ea cele mai apropiate persoane, iar surprizele pentru ei nu au putut sa lipseasca. De la decorul de vis, la preparatele ideale, nimic nu a putut sa lipseasca, astfel ca a fost atenta la fiecare detaliu.

AVA, petrecere ca-n filme! Artista și-a sarbatorit ziua de naștere intr-un garaj

21:15, 27.02.2024 - Nascuta pe 24 februarie, chiar de Dragobete, AVA a vrut sa aiba parte de o petrecere aniversara de neuitat la implinirea frumoasei varste de 32 de ani, așa ca, artista a petrecut pana dimineața intr-un garaj, special amenajat pentru ea. Devenita celebra sub numele de scena AVA, artista este cunoscuta…

Horea Crișovan și-a sarbatorit ziua de naștere cu un concert de zile mari, acasa la Timișoara (video)

12:16, 22.02.2024 - O sumedenie de artiști au fost prezenți miercuri seara in centrul orașului Timișoara in incinta clubului M2, unde a avut loc concertul TM Groove & Friends. Evenimentul a fost unul deosebit și datorita faptului ca a reprezentat de fapt un concert care a marcat o sarbatoare muzicala a binecunoscutului…


Ce parere ai despre aceasta stire?