Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Peste 700 de palestinieni ucişi în 16 zile ale ofensivei israeliene, în Fâşia Gaza

Publicat:

In cealalta tabara, 34 de israelieni au murit de la declansarea conflictului in 8 iulie: 32 de soldati ucisi in majoritate in luptele din Gaza si doi civili morti in urma caderii in Israel a unor obuze trase din Gaza, potrivit armatei. De asemenea, un muncitor thailandez si-a pierdut viata in tirul cu obuze palestinian.

, purtatorul de cuvant al serviciilor de urgenta locale Ashraf al-Qodra a informat despre uciderea a 66 de persoane miercuri si altor 18 in primele ore ale zilei de joi in lovituri israeliene, potrivit unui bilant care nu inceteaza sa creasca.

Printre…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Gaza, ziua 196. Peste 34.000 de palestinieni ucisi de la inceputul ofensivei Israelului

13:30, 20.04.2024 - Ofensiva militara a Israelului in Fasia Gaza a ucis cel putin 34.049 de palestinieni si ranit 76.901 incepand de la 7 octombrie, a anuntat sambata Ministerul Sanatatii enclavei palestiniene, citat de Reuters. Treizeci si sapte de palestinieni au fost ucisi si 68 raniti in ultimele 24 de ore, a adaugat…

Doi palestinieni, ucisi in confruntarile cu colonistii evrei din Cisiordania

05:15, 16.04.2024 - Doi palestinieni au fost ucisi ieri in confruntarile cu colonistii evrei din Cisiordania, confruntari extrem de violente, potrivit armatei israeliene, scrie France Presse. Acestea au fost declanșate in weekend de asasinarea suspecta a unui adolescent evreu, informeaza Rador Radio Romania.

Iasi: Accident grav, cu patru victime, dupa un impact frontal intre doua masini

13:21, 22.03.2024 - Un accident grav a avut loc vineri dimineata, in jurul orei 6.00, in localitatea Vulturi, din judetul Iasi. Doua autoturisme s-au izbit frontal, iar patru persoane au fost ranite. Victimele sunt constiente, nefiind incarcerate. In urma evaluarii medicale la fața locului trei persoane au fost transportate…

Zeci de palestinieni au fost uciși in atacuri israeliene, in timp ce așteptau ajutoare (Ministerul Sanatații din Gaza)

07:55, 15.03.2024 - Autoritațile controlate de Hamas din Fașia Gaza acuza forțele israeliene ca au ucis zeci de palestinieni care așteptau ajutoare, ieri, in doua atacuri separate. Primul incident a fost un atac aerian asupra unui centru de distribuire a ajutoarelor din centrul teritoriului.

Patru palestinieni au fost ucisi in operatiuni israeliene in Cisiordania

18:40, 13.03.2024 - Patru persoane au fost ucise in operatiuni ale armatei israeliene in Cisiordania, a anuntat miercuri Ministerul Sanatatii de la Ramallah, citat de agentia DPA, potrivit Agerpres. Media palestiniene au raportat ciocniri intre militanti palestinieni si armata la Jenin, un bastion al militantilor, cu…

Mehedinți: Coliziune intre 2 autotrenuri și un microbuz. Șase persoane, ranite

13:21, 04.03.2024 - O coliziune intre 2 autotrenuri și un microbuz a avut loc, astazi, pe DN6, pe raza localitații Gura Vaii, județul Mehedinți. Șase persoane au fost ranite. La fața locului au acționat pompierii din cadrul Detașamentului Dr. Tr. Severin cu: doua echipaje de pompieri cu o autospeciala de stingere, o autospeciala…

Trei persoane din Hunedoara, inselate cu mii de euro de falsi brokeri. Victimele doreau sa cumpere acțiuni la o companie.

13:40, 01.03.2024 - Trei persoane din municipiul Hunedoara au ramas fara o parte din banii detinuti in conturile bancare dupa ce au intentionat sa cumpere actiuni la o cunoscuta societate comerciala folosindu-se de linkuri spre pagini de internet care ar fi fost recomandate prin reclame.


Ce parere ai despre aceasta stire?