Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Peste 300 de oameni au murit în accidente de muncă în ultimii doi ani. În ce domenii s-au înregistrat cele mai multe decese

Publicat:

Cele mai multe decese s-au inregistrat in construcții, silvicultura și exploatare forestiera, respectiv transporturi, arata un raport privind securitatea și sanatatea in munca a lucratorilor, publicat pe 9 martie de catre Avocatul Poporului. Instituțiile din Romania nu au o baza de date comuna privind accidentele de munca, mai spune raportul.   Instituția nu a primit nicio sesizare privind accidentele de munca, dar s-a sesizat in mai multe cazuri, pornind de la rapoartele aparute in presa, spun reprezentanții sai. Numarul sesizarilor din oficiu a crescut semnificativ in ultimii ani, conform raportului…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

CONCLUZIILE UNUI STUDIU La capitolul competențe digitale, Romania nu are rezultate foarte bune

08:50, 06.05.2024 - Conform unui studiu publicat de Eurostat, la capitolul digitalizare Romania se afla pe ultimul loc in Europa.  The post CONCLUZIILE UNUI STUDIU La capitolul competențe digitale, Romania nu are rezultate foarte bune first appeared on Informatia Zilei .

Romania, a treia țara din Europa ca pondere a populației care nu lucreaza, deși e in varsta de munca. Suntem dupa italieni și greci

07:41, 26.04.2024 - In 2023, rata de supracalificare in Romania era de circa 16% (fața de media UE de 22%), arata datele Eurostat, care considera ca un angajat e supracalificat daca are studii superioare nivelului de calificare cerut de locul de munca. Femeile romance au o rata de supracalificare ușor mai mare decat barbații,…

Romanii și bulgarii, cei mai prost platiți angajați din Europa. Salalariu de 3 ori mai mic decat media UE

07:20, 07.04.2024 - In 2023, costurile medii orare cu forța de munca au fost estimate la 31,8E in UE și 35,6E in zona euro.Cele mai scazute costuri orare cu forța de munca inregistrate in:Bulgaria (9.23E)Romania (11,0E)Ungaria (12,8E )sursa: Eurostat La polul opus, cele mai mari costuri orare cu forța de munca sunt in:Luxemburg…

Peste 220 de locuri de munca sigure, disponibile in țari din Europa prin AJOFM Dambovița

10:15, 05.04.2024 - Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 228 locuri de munca vacante, dupa cum urmeaza:   Finlanda – 114 locuri de munca pentru: mașinist CNC, muncitor necalificat in agricultultura, culegator in capșuni, muncitor necalificat in agricultultura – culegator…

Romanii și bulgarii, cei mai prost platiți angajați din Europa. Salalariu de 3 ori mai mic decat media UE

09:05, 05.04.2024 - In 2023, costurile medii orare cu forța de munca au fost estimate la 31,8E in UE și 35,6E in zona euro.Cele mai scazute costuri orare cu forța de munca inregistrate in:Bulgaria (9.23E)Romania (11,0E)Ungaria (12,8E )sursa: Eurostat La polul opus, cele mai mari costuri orare cu forța de munca sunt in:Luxemburg…

Tarifele de la gaze și electricitate, printre cele mai mari din Europa. Spania și Danemarca au inregistrat scaderi uriașe

15:25, 03.04.2024 - In ciuda veștilor bune, date de Guvern ca menține prețurile plafonate la gaze și energie, potrivit datelor Eurostat pe 2023, Romania este in top 3 cu cele mai mari tarife la gaze și electricitate. In schimb, țari precum Spania sau Danemarca au gasit soluții pentru a scadea tarifele. Pentru consumatorii…

Daniel Chirila (AJOFM Neamț): Despre șomaj, bani din elicopter și gaini cu oua de aur

10:10, 10.03.2024 - Agenția Județeana pentru Ocuparea Forței de Munca (AJOFM) Neamț aplica pe plan local politicile și strategiile privind ocuparea forței de munca și formarea profesionala a persoanelor in cautarea unui loc de munca, elaborate de Ministerul Muncii și Justiției Sociale. Obiectivele principale țin de ocuparea…

Ce se intampla cu uleiul de masline? De ce a explodat prețul in intreaga Europa

23:20, 27.02.2024 - Cele mai importante scumpiri au fost in Portugalia, cu 69%, in Grecia si Spania, in jur de 65% de procente. Este vorba de mari producatori europeni, in frunte cu Spania, care acopera 40% din producția mondiala. De altfel, potrivit experților, evoluția prețului are legatura directa cu seceta din Spania,…


Ce parere ai despre aceasta stire?