Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Peste 100 de morți și 300.000 de sinistrați în urma inundațiilor din Pakistan FOTO

Publicat:

Inundațiile provocate de musonul care a lovit pakistanul în ultimele zile au provocat pâna în prezent peste 100 de morți și cel puțin 300.000 de pakistanezi au ramas fara locuințe și sunt sinistrați.

Ploile puternice provocate de muson au afectat, potrivit reprezentanților serviciilor de gestionare a catastrofelor pakistaneze citate de presa internaționala, 770 de sate și au distrus complet 2.500 de case.

Inundațiile din aceasta perioada nu sunt ceva ieșit din comun în Pakistan, acolo unde an de an musonul lovește satele și orașele, dar în ultima…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

13 misiuni de intervenție pentru pompierii bihoreniin urma inundațiilor cauzate de ploile torențiale

09:35, 24.05.2024 - In noaptea de joi spre vineri, dar și in aceasta dimineața, pompierii militari bihoreni au intervenit pentru gestionarea a 13 situații de urgența generate de fenomenele hidrometeorologice periculoase, manifestate in județ.

Cel puțin 47 de morți in urma inundațiilor devastatoare din nordul Afganistanului, conform oficialilor

14:51, 19.05.2024 - Cel putin 47 de persoane au murit dupa ce ploile torentiale si inundatiile au continuat in nordul Afganistanului, a anuntat duminica un oficial, dupa ce, in ziua precedenta, un bilant similar a fost anuntat intr-una din provinciile centrale, informeaza Reuters.

Inundații in Italia. Ploile nu inceteaza nici in perioada urmatoare

10:00, 17.05.2024 - Vestul Europei este devastat de furtuni. In Italia, locuitorii din sud se feresc de soarele puternic și de vremea calduroasa, fiind 35 de grade, iar in nord casele oamenilor au fost inghițite de ape. In localitațile de linga Milano, furtuna a facut ravagii. Strazile au devenit lacuri, supermarketurile…

Bilanț inundatii in Indonezia: 50 de morti si 27 de disparuti

11:25, 14.05.2024 - Inundatiile si scurgerile de lava rece provenite de la un vulcan situat pe insula Sumatra, in vestul Indoneziei, au cauzat 50 de decese si 27 de persoane disparute, potrivit unui nou bilant oficial publicat marti, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Peste 1.000 de familii afgane stramutate din cauza inundatiilor

02:10, 08.05.2024 - Peste 1.000 de familii din provincia afgana Ghor (centru) au fost nevoite sa-si paraseasca gospodariile din cauza ploilor puternice urmate de inundatii, conform unui anunt facut luni de Ministerul afgan pentru Refugiati, transmite DPA. Inundatiile au distrus case, ferme si terenuri agricole, lasindu-i…

15 morți in Indonezia, unde ploile au provocat inundații și alunecari de teren

11:00, 04.05.2024 - Cel putin 15 persoane si-au pierdut viata in centrul Indoneziei in urma alunecarilor de teren si a inundatiilor care au maturat zeci de case si au avariat mai multe drumuri, a anuntat sambata Agentia nationala pentru managementul dezastrelor.

Vremea va continua sa ii surprinda pe romani și in aprilie. Cand vin ploile - prognoza pe doua saptamani

16:40, 01.04.2024 - Vreme se menține calda in primele doua saptamani din aprilie, cu perioade in care va deveni deosebit de calda pentru aceasta perioada, se arata in prognoza publicata luni de Administrația Naționala de Meteorologie. BanatIn data de 2 aprilie, valorile termice diurne -in scadere accentuata fața de…


Ce parere ai despre aceasta stire?