Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Persoanele vaccinate împotriva COVID-19 reduc riscul de răspândire a bolii şi de infectare a altor persoane

Publicat:

Persoanele vaccinate impotriva COVID-19 nu se protejeaza numai pe sine. Acestea reduc, totodata, riscul de raspandire a bolii si de infectare a altor indivizi, conform unei cercetari efectuate recent de un institut al armatei americane. Studiul asupra infectiilor realizat de Institutul Militar de Cercetare Walter Reed din Maryland a monitorizat cantitatea de virus care se reproduce in nasul, sinusurile si gatul maimutelor dupa ce acestea sunt vaccinate. Maimutele, ca si oamenii, inca se pot infecta cu COVID-19 dupa vaccinare. Vaccinul, insa, reduce severitatea bolii, potrivit Agerpres. Cercetatorii

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Legume injectate cu vaccin anticovid

10:20, 04.04.2024 - Dezbatere nebuna in statul american Tennessee, unde oamenii ar putea primi legume injectate cu vaccin anticovid! In tot acest timp, virusologi de renume mondial avertizeaza asupra unui adevarat val de decese cauzate de vaccinurile anticovid. Legume injectate cu vaccin anticovid! Asta vor politicienii…

Actualitate medicala/ BioNTech spera sa ­lanseze un prim medicament ­anticancer in 2026

00:20, 25.03.2024 - Laboratorul german BioNTech, care a dezvoltat unul dintre vaccinurile inovatoare impotriva COVID-19, a precizat recent ca isi propune comercializarea unui prim medicament impotriva cancerului in 2026, in principal gratie tehnologiei ARN mesager (ARNm), informeaza AFP, preluata de Agerpres. „Compania…

BioNTech spera sa lanseze un prim medicament anticancer in 2026

08:00, 24.03.2024 - BioNTech, Laboratorul care a Dezvoltat un Vaccin impotriva COVID-19, Vizeaza un Medicament Anticancer Revoluționar Laboratorul german BioNTech, cunoscut pentru dezvoltarea unuia dintre cele mai inovatoare vaccinuri impotriva COVID-19, și-a anunțat intenția de a lansa primul sau medicament impotriva…

BioNTech spera sa lanseze in 2026 primul sau medicament anticancer, bazat pe tehnologia ARN mesager și „adaptat fiecarui pacient”

21:25, 20.03.2024 - Compania farmaceutica germana BioNTech, care a dezvoltat unul dintre vaccinurile inovatoare impotriva COVID-19, a anunțat miercuri, 20 martie, ca isi propune comercializarea unui prim medicament impotriva cancerului in 2026, in principal gratie aceleiași tehnologii bazate pe ARN mesager (ARNm), scrie…

Tratament inovator pentru cancer, in proces de lansare

21:01, 20.03.2024 - Tratament inovator pentru cancer, in proces de lansare.Laboratorul german BioNTech, care a dezvoltat unul dintre vaccinurile inovatoare impotriva COVID-19, a indicat miercuri ca isi propune comercializarea unui prim medicament impotriva cancerului in 2026, in principal gratie tehnologiei ARN mesager…

Un tratament preventiv impotriva bronșiolitei are o eficienta de 90% impotriva riscului de spitalizare

00:30, 12.03.2024 - Un tratament preventiv impotriva bronsiolitei, autorizat recent, a prezentat o eficienta de 90% in protejarea sugarilor in fata riscului de spitalizare in acest sezon epidemic in Statele Unite, au anuntat autoritatile americane din domeniul sanatatii, informeaza AFP, potrivit Agerpres. Tratamentul in…

Ținta „Net Zero“ poluare

12:16, 11.03.2024 - Abordarea inegalitații este vitala pentru atingerea obiectivelor referitoare la poluare și ținta „Net Zero“, potrivit unui studiu publicat in Nature Climate Change. Autorii de la Universitatea Cambridge, Marea Britanie, cred ca inegalitațile limiteaza cine poate adopta in mod realist comportamente cu…

Proteinele din sange ar putea prezice mai multe forme de dementa, cu mai mult de 10 ani inainte ca boala sa fie diagnosticata

11:31, 13.02.2024 - Un studiu asupra unor probe de sange congelate a scos la iveala o sumedenie de proteine care ar putea prezice mai multe forme de dementa cu mai mult de 10 ani inainte ca boala sa fie diagnosticata, au anuntat luni cercetatori din Marea Britanie si China, relateaza Reuters. Studiul, publicat…


Ce parere ai despre aceasta stire?