Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pepenele roşu, bun pentru inimă

Publicat:

  Pepenele rosu este un cocteil de apa, aproape 95 la suta, si zaharuri naturale, are proprietati favorabile inimii pentru ca are un nivel scazut de grasimi saturate si colesterol. Un studiu recent din Americadespre consumul de pepene si sanatatea inimii a aratat  legatura stransa dintre acestea doua.   Consumul de pepene rosu imbunatateste functiile cardiovasculare. Daca mancati pepene rosu, contribuiti la mentinerea unei inimi sanatoase. Pepenele rosu are aminoacizi care ajuta la pastrarea arterelor in stare buna. Aminoacizii din pepene ajuta la imbunatatirea…

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ingredientul secret din cafeaua de dimineața care te va ajuta sa slabești de la o zi la alta

00:05, 21.05.2024 - Oamenii de știința au descoperit un secret ascuns in cafeaua de dimineața, care are puterea de a ajuta la pierderea kilogramelor in plus. Din ce in ce mai multe studii au demonstrat ca adaugand un anumit ingredient in cafeaua de dimineața, rata metabolismului poate crește dramatic.Cafeaua este unul…

Lipsa de concentrare iți afecteaaza viața? Iata ingredientul-minune care te poate scoate din incurcatura

16:35, 09.05.2024 - Din fericire, exista plante care au fost folosite de-a lungul timpului pentru a stimula funcțiile cognitive și pentru a imbunatați capacitatea de concentrare. In acest articol, vom explora cateva plante cu proprietați concentrate care te pot ajuta sa iți maximizezi claritatea mentala și productivitatea.  GinsengulGinsengul…

Ai mainile umflate? Boala care se ascunde in spatele acestui simptom: cand trebuie sa mergi la medic

09:45, 08.05.2024 - O tensiune arteriala normala este mai mica de 120/80 mmHg. Orice citire mai mare decat aceasta inseamna mai mult stres asupra arterelor, ceea ce le face mai puțin elastice in timp. Acest lucru poate duce la mai puțin sange care circula prin corpul tau, provocand un atac de cord, un accident vascular…

Nautul: Cinci motive pentru a-l consuma cu regularitate

15:10, 03.05.2024 - Nautul este o excelenta sursa de proteine vegetale, alternativa la cele de origine animala, precum carnea, derivatele sale și peștele. Dar asta nu e tot, transmite revista Grazia. Consumul a cel puțin trei porții de leguminoase pe saptamana reduce riscul de afecțiuni precum diabetul de tip 2 și bolile…

Miraculoasa scrumbie de Dunare. Medicii, despre efectele asupra sanatații: ajuta inima, creierul și ne ferește de depresie

14:56, 25.04.2024 - Considerata ca fiind unul dintre cei mai sanatoși pești din lume, scrumbia de Dunare este bogata in acizi grași Omega3, calciu, vitamina D și seleniu. De asemenea are proprietați antiinflamatoare și antioxidante, ajuta inima, creierul și ne ferește de depresie

"Verdețurile" pe care trebuie sa le incluzi neaparat in alimentația ta in aceasta primavara. Sunt sanatate curata

12:40, 14.03.2024 - ata cateva dintre verdețurile de primavara pe care nu ar trebui sa le ratezi:SpanaculRenumit pentru conținutul sau bogat in fier, spanacul este și o sursa excelenta de vitamine A, C, E, K, și a unor minerale precum magneziul și manganul. Consumul de spanac poate ajuta la imbunatațirea sanatații ochilor,…

Sforai? Iata cateva remedii naturale care te-ar putea ajuta sa ai un somn liniștit!

15:10, 11.03.2024 - Sforaitul poate fi o neplacere atat pentru tine, cel care sforaie in somn, cat și pentru cei din jurul tau. Fenomenul este cauzat de ingustarea cailor respiratorii in timpul somnului. O serie de factori pot duce la apariția lui. Din fericire insa, farmacia naturii iți pune la dispoziție tratamente naturale…

Cat de periculoase sunt, de fapt, bauturile dietetice. Boala perfida declanșata de consumul acestora

11:10, 06.03.2024 - Consumul a doi litri sau mai mult pe saptamana de bauturi indulcite artificial crește cu 20% riscul unei batai neregulate a inimii, numita fibrilație atriala, in comparație cu persoanele care nu beau nimic, a constatat un nou studiu citat de CNN .Cunoscuta sub numele de fibrilație atriala, fibrilația…


Ce parere ai despre aceasta stire?