Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pepe, acuzat ca a „furat” una dintre cele mai iubite piese din repertoriul sau!

Publicat:

Pepe a lansat, in urma cu aproape 3 ani, mai exact in 2011, piesa „O femeie cat 100”, melodie ce a ajuns rapid in topul preferintelor fanilor sai si a strans aproape 3 milioane de vizualizari pe Youtube. Insa, conform WOWbiz.ro , piesa nu ar fi tocmai originala. Asta deoarece Pepe ar fi copiat-o dupa o alta melodie, „”, lansata de , in 2006.

Citeste articolul mai departe pe agentiadepresamondena.com…  

Sursa articol: agentiadepresamondena.com


Stiri pe aceeasi tema

Profita de val! Iubita lui Horațiu Moldovan a lansat remixul HIT-ului momentului „Made in Romania” alaturi de un videoclip special

21:56, 15.05.2024 - Aza Gabriela, iubita lui Horațiu Moldovan (26 de ani), a lansat o noua melodie pe canalul sau de YouTube. Este vorba despre remixul HIT-ului momentului, „Made in Romania”. Cel mai probabil, tanara a luat aceasta decizie ținand cont de faptul ca maneaua s-a viralizat in ultimele luni in toata Europa.…

Știrile Antena Stars. Speak a furat o piesa! Artistul a recunoscut! Despre ce melodie este vorba: „Povestea...” / VIDEO

15:56, 10.05.2024 - Speak a furat o piesa! Artistul a recunoscut totul și a vorbit despre acea melodie. Cantarețul a vorbit despre drepturile de autor și a facut declarații la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Iata despre ce melodie este vorba, dar și ce marturisiri a facut Speak!

Xtra Night Show. Smiley și Damian Draghici reacționeaza, dupa ce Dinu Maxer s-a aratat deranjat ca au lansat piesa „S-a furat mireasa”: „Mi-a facut placere ca au raspuns”

09:00, 26.04.2024 - Dinu Maxer a fost deranjat, dupa ce Smiley și Damian Draghici au lansat o piesa despre care spune ca a fost sursa de inspirație pentru cei doi artiști. „S-a furat mireasa” a fost lansata de Dinu Maxer in urma cu cinci ani, piesa cantata impreuna cu o tanara din Basarabia.

Smiley ii inchide gura lui Dinu Maxer și spune de unde a luat titlul melodiei „S-a furat mireasa”: „Acum vreo 8 ani am avut ideea de a face piesa asta”

14:51, 25.04.2024 - Smiley dezvaluie de unde el și Damian Draghici s-au inspirat pentru melodia „S-a furat mireasa”, pe care au lansat-o de curand. Lui Dinu Maxer i s-a parut prea rapid ca cei doi artiști au scos pe piața o piesa cu același titlu ca una dintre piesele lui. In urma cu o zi, Damian Draghici și Smiley au…

Reacția lui Dinu Maxer dupa ce Smiley și Damian Draghici au lansat melodia „S-a furat mireasa”: „Ma deranjeaza! Am fost o sursa de inspirație pentru ei”

17:00, 23.04.2024 - Dinu Maxer a facut primele declarații dupa ce Smiley și Damian Draghici au lansat melodia „S-a furat mireasa”. Artistul spune ca o piesa asemanatoare a compus și el in urma cu aproximativ cinci ani. De curand, Smiley și Damian Draghici au lansat impreuna piesa „S-a furat mireasa”, la care au lucrat…

Știrile Antena Stars. Dinu Maxer, deranjat dupa ce Smiley și Damian Draghici au lansat piesa „S-a furat mireasa”. Ce spune artistul: "Sunt sursa de inspirație..." / VIDEO

16:45, 23.04.2024 - La scurt timp dupa ce Smiley și Damian Draghici au lansat piesa „S-a furat mireasa”, Dinu Maxer a reacționat. Fostul soț al Deei Maxer susține ca titlul piesei a fost furat de la el și e de parere ca ceilalți doi artiști ar fi putut sa aleaga un alt titlu pentru melodie.

Reacția lui Connect-R dupa ce a fost acuzat ca a furat melodia „Angela”, pe care a lansat-o de curand: „Sa plateasca drepturile de folosire a instrumentalului”

13:45, 30.03.2024 - Connect-R a facut primele declarații dupa ce a fost acuzat ca a furat melodia „Angela”, pe care a lansat-o acum cinci zile pe Youtube. „S-a vehiculat furtul unei piese și așa mai departe”, a intervenit artistul, care spune cum a creat piesa. Aproape 500.000 de vizualizari a strans piesa „Angela” in…

Știrile Antena Stars. Connect-R, acuzat ca a furat o piesa! Cum se apara artistul: „Sa plateasca...” / VIDEO

15:05, 29.03.2024 - Connect-R este acuzat ca a furat celebra piesa „Angela”! Cum se apara cunoscutul artist, dupa declarațiile facute de tanara cantareața Maria Alexandra Constantin, cunoscuta sub numele de scena Max Constant. Cum ar fi procedat el, de fapt, cand a venit vorba de producție.


Ce parere ai despre aceasta stire?