Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pentru ce se întoarce Mihail Saakaşvili pe STRĂZILE din UCRAINA

Publicat:

Fostul presedinte georgian , liderul partidului ucrainean . intentioneaza sa reia seria marsurilor organizate de sustinatorii sai in centrul orasului Kiev.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ofensiva rusa de la Harkov, cea mai mare provocare pentru Ucraina de cand a inceput razboiul. SUA sunt convinse ca armele americane vor intoarce situația

09:21, 16.05.2024 - O ofensiva majora a Rusiei in regiunea nord-estica Harkov a creat una dintre cele mai importante provocari pentru trupele ucrainene lipsite de muniție și intinse la maximum pe o linie de front de aproape 1.000 de kilometri de cand a inceput razboiul, se arata intr-o analiza The Hill.

Ucrainean, suspectat ca a condus drogat pe strazile Zalaului

15:40, 07.05.2024 - A doua zi de Paști, in Zalau, polițiștii au depistat in trafic un barbat in varsta de 32 de ani, din Ucraina, in timp ce conducea un autoturism cu viteza de 78 de km/h, inregistrata radar, in zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 km/h. In urma verificarilor efectuate, polițiștii au constatat…

Razboi in Ucraina, ziua 798. Nou atac cu rachete al Rusiei la Odesa. Mai multe persoane au fost ucise

08:56, 01.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 798. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat ca Ucraina are nevoie de "o accelerare semnificativa" a livrarilor de armament de la partenerii sai pentru a le permite trupelor sale sa faca fata trupelor rusesti.

Oficial de la Kiev: Ucraina nu va intoarce forțat, din strainatate, barbații aflați la virsta de recrutare

23:40, 30.04.2024 - Dupa ce Guvernul ucrainean a anunțat ca nu va mai oferi servicii consulare pentru ucrainenii de virsta mobilizarii care au fugit in alte țari, Olga Stefanișina, viceprim-ministrul pentru integrarea europeana și euro-atlantica, a precizat intr-un interviu, marți, ca Ucraina nu va aduce cu forța barbații…

Ben Wallace profețește o baie de sange in Ucraina, in cazul unui razboi inghețat: 'Rusia s-ar intoarce mai tarziu'

23:20, 26.04.2024 - Fostul ministru al apararii britanic Ben Wallace a avertizat cu privire la sugestiile referitoare la inghetarea razboiului din Ucraina, intr-un interviu in care a vorbit despre perspectivele acestui conflict cu Rusia, relateaza vineri dpa, potrivit Agerpres.

Avertismentul lui Ben Wallace: „Inghețarea razboiului din Ucraina nu e o garanție. Rusia s-ar reinarma și s-ar intoarce mai tarziu”

09:15, 26.04.2024 - Fostul ministru al Apararii britanic Ben Wallace a avertizat cu privire la sugestiile referitoare la inghetarea razboiului din Ucraina, intr-un interviu in care a vorbit despre perspectivele acestui conflict cu Rusia, relateaza vineri dpa, citata de Agerpres.

Zelenski, escortat de Politia Romana pe strazile din Suceava. Presedintele Ucrainei a trecut granita prin Vama Siret VIDEO

15:21, 13.04.2024 - Volodimir Zelenski, presedintele Ucrainei, a tranzitat Suceava pentru a reveni in Ucraina dupa ce a participat la intrunirea Initiativei celor Trei Mari. Presedintele ucrainean a aterizat in Romania si a trecut prin Vama Siret insotit de o coloana oficiala.

Ce spun rușii din Belgorod despre viața sub bombardamente: „Cand rachetele zburau peste Harkov, știam ca intr-o zi se vor intoarce”

20:30, 24.03.2024 - Ca raspuns la bombardamentele constante din Rusia, Ucraina a intensificat atacurile asupra regiunii Belgorod: din 10 martie, peste douazeci de civili au fost uciși acolo și peste o suta au fost raniți.


Ce parere ai despre aceasta stire?