Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pentru a-i ţine la distanţă pe Obama şi Putin, Francois Hollande a luat cina de două ori

Publicat:

l-a lasat rece excluderea tarii sale din grupul celor mai puternic industrializate state. A facut aceasta declaratie inainte de a pleca in Franta, unde a fost invitat sa participe la ceremoniile dedicate celor 70 de ani de la debarcarea din Normandia.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Poveste demna de Hollywood: Un veteran de razboi și-a gasit dragostea la 100 de ani și se va casatori

02:05, 09.05.2024 - La varsta de 100 de ani, un veteran de razboi, Harold Terens, și-a gasit dragostea și se va casatori cu Jeanne Swerlin, in varsta de 96 de ani, in Franța. Ceremonia coincide cu aniversarea a 80 de ani de la debarcarea aliaților in Normandia, oteaza Mediafax.

Un veteran de razboi și-a gasit dragostea la 100 de ani și se va casatori

10:30, 08.05.2024 - La varsta de 100 de ani, un veteran de razboi, Harold Terens, și-a gasit dragostea și se va casatori cu Jeanne Swerlin, in varsta de 96 de ani, in Franța. Ceremonia coincide cu aniversarea a 80 de ani de la debarcarea aliaților in Normandia, potrivit mediafax.

CSM București, la 60 de minute distanța de agonie sau extaz » Unde a clacat echipa lui Adrian Vasile in meciul cu Metz

18:25, 29.04.2024 - CSM București a pierdut manșa tur din sferturile Ligii Campionilor cu Metz, 24-27, iar sambata la returul din Franța, echipa trebuie sa joace perfect pentru a se califica in Final Four-ul de la Budapesta și pentru a-i salva postul antrenorului Adrian Vasile. ...

Rusia, invitata la festivitatile dedicate Debarcarii aliatilor in Normandia, nu și Putin

18:45, 16.04.2024 - Rusia va fi invitata la festivitatile prilejuite de aniversarea a 80 de ani de la debarcarea aliatilor in Normandia (Franta) la inceputul lunii iunie, dar nu si presedintele sau, Vladimir Putin, din cauza „razboiului de agresiune” rusesc in Ucraina.

Rusia va fi invitata la festivitatile dedicate Zilei Z/ Vladimir Putin, interzis

18:20, 16.04.2024 - Rusia va fi invitata la festivitatile prilejuite de aniversarea a 80 de ani de la debarcarea aliatilor in Normandia (Franta) la inceputul lunii iunie, dar nu si presedintele sau, Vladimir Putin, din cauza "razboiului de agresiune" rusesc in Ucraina, a anuntat marti Mission Liberation, care organizeaza…

Franța invita Rusia la ceremonia de aniversare a debarcarii aliaților in Normandia

17:35, 16.04.2024 - Rusia, dar nu și președintele Vladimir Putin, va fi invitata la ceremonia franceza din iunie, pentru a marca 80 de ani de la debarcarea din Normandia din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, au declarat marți organizatorii, potrivit France24.

UE a lansat misiunea ,,Aspides”, cu mandat de un an, pentru protejarea traficului maritim in Marea Rosie in fața atacurilor rebelilor houthi

19:01, 19.02.2024 - Uniunea Europeana si-a lansat luni, 19 februarie, misiunea de protectie a traficului maritim in Marea Rosie, perturbat de atacurile milițiilor houthi din Yemen, a anuntat șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, scrie Agerpres preluand AFP.Mai multe tari, printre care Belgia, Italia, Germania sau…

Stafeta feminina a Frantei, campioana mondiala

19:35, 17.02.2024 - Echipa Frantei a castigat sambata proba de stafeta feminina din cadrul Campionatelor Mondiale de biatlon de la Nove Mesto (Cehia), informeaza AFP, potrivit Agerpres.Franta, care nu mai castigase niciodata aurul la Mondiale in aceasta proba, pornea mare favorita.


Ce parere ai despre aceasta stire?